Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes csoportos síoktatást kínál vendégeinek Chamonix

2021.11.11. sielok.hu

A franciák mindig is értették a módját, miként tegyék országukat vonzóvá a turisták számára. Finom boraik és kulináris különlegességeik mellett az idei síszezonban egy igazi meglepetéssel várják a téli vendégeket.
A Chamonix Mont-Blanc sírégió síterepei egymással összefogva támogatják a helyi turisztikai vállalkozásokat, akik az elmúlt 20 hónapban igencsak nehéz időket éltek át. Egyedülálló módját találták meg a téli síturizmus ösztönzésének.

2022. január 7. és február 4., valamint március 7. és április 1. között ugyanis ingyenes csoportos síoktatásban vehetnek részt kezdő, haladó, de akár gyakorlott sízők is, akik Chamonix Mont-Blanc Völgy síterepeinek egyikére látogatnak.
Az akcióban résztvevő síterepek: Az ingyenes szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az igénylő Chamonix - Mont-Blanc Völgy kereskedelmi szálláshelyei egyikén minimum 3 éjszakát töltsön el az adott időszakban. A grátisz síleckékhez az akcióban résztvevő partner síiskolákban szükséges regisztrálni minimum 3 nappal az első óra előtt, a szállásfoglalás visszaigazolás ill. a vendégkártya bemutatásával.

Sítudástól és kortól függetlenül érdemes kihasználni az ingyenesen kínálkozó lehetőségeket: alpesi lesiklás, sífutás, pályán kívüli vezetett sízés és sítúrázás is szerepel az étlapon.
További információ és részletek angol nyelven: itt találhatóak.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.