Menü ≡

MURAU 27 - Ez már történelem

Avagy mit keres a We will rock you a hegy lábánál?

2019.03.05.
Ha egy esemény 1993 óta minden évben megrendezésre kerül, ráadásul ez egy sí és snowboard verseny, akkor azt már lehet történelminek nevezni. Az immár 27. éve, a Murau melletti Kreischbergen megrendezett Dockyard Havas Szezonzáró a snowboard magyar bajnokságból nőtte ki mára egy átfogó téli fesztivállá.
h i r d e t é s
Persze a szó nemes értelmében, hiszen itt a sportok kapják a főszerepet, de délutáni közönségprogramok és az esti bulik vagy közös szezonzáró vacsora sem marad ki a menetrendből.

Síben az Atomic GS magyar kupa és a Sícross magyar bajnokság mellett a kedvelt párbaj, a parallel szlalom kerül megrendezésre. A deszkások 2 alpesi számban vívnak bajnoki küzdelmeket, de lesz látványos boardercross is. Emellett a fiataloknak egy slopestyle verseny is befért a programba!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Nem fognak unatkozni a "hobbi" síelők sem, hiszen a profik mellett 2 számban amatőrök is kipróbálhatják a pályát és délutánonként sportos havas programok is várják a rendezvényközpontban a síelésben megfáradt honfitársainkat. Esténként magyar DJ foglalja el megszokott helyét a bulikban, ahol az egyik estén a nagy sikerű film apropóján a Queen slágerei játsszák majd a főszerepet. A hó miatt egy percet sem kell aggódni, hiszen Kreischbergen híresen jól készítik elő a havat a márciusi melegebb napokra, így még egy évben sem kellett lemondani a versenyeket. Az utolsó estén az immár megszokott hangulatos közös szezonzáró vacsora előzi meg a záróbulit.
A nevezők továbbra is kedvezményesen - akár 20%-kal kedvezőbben - vásárolhatnak bérletet, így érdemes elindulni akár amatőrként. Szállások ilyenkor már inkább lemondásokból vagy kicsit a hegytől távolabb foglalhatóak. Ezen a héten él még a kedvezményes előnevezés, amit akár a www.muraumarcius15.hu oldalon is megtehetünk, ahol a részletes program és minden egyéb info megtalálható!

Az esemény hivatalos oldala: www.muraumarcius15.hu
A verseny FB oldala: https://www.facebook.com/1095699940440109/

Dockyard Havas Szezonzáró

2019. március 14-17. Murau, Kreischberg
 • Március 14. csütörtök - Atomic SÍ GS Magyar Kupa
  Sí GS Magyar Kupa
  Bankár Mulató

 • Március 15. péntek - Paralell Szlalom
  Snowvoard PSL OB
  Sí PSL
  Queen of the night party

 • Március 16. szombat - Snowboard PGS, Slopestyle
  Snowboard PGS OB
  Slopestyle verseny U16-ig
  Aprés Ski: O’Neill Hill Run, Hófoci. Ollie Jam
  Szezonzáró vacsora
  Záróbuli

 • Március 17. vasárnap - Sícross, Boardercross OB
  Sícross OB
  Boardercross OB
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »