Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Patscherkofel - Innsbruck szomszédságában

2013.11.25. (x) szponzorált cikk

Patscherkofel - Innsbruck szomszédságában A Patscherkofel síterep a téli olimpiákról ismert Innsbruck városától csupán 10 percre található. A változatos pályáknak és lehetőségeknek köszönhetően garantált a fantasztikus síüdülés.
Az Innsbruckból pár perc alatt elérhető Igls településről indul egy kabinos felvonó, mely a kb. 2000 m-es magasságban lévő hegyállomásra szállítja a síelőket, ahol csodás panoráma nyílik Innsbruckra, és a környező hegyekre. A kabinos felvonón kívül 2 db ülő- és számos húzólift található még a síterepen. A 18 km-es összhosszal rendelkező pályák kiváló körülményeket nyújtanak, hiszen a modern hóágyúk hóbiztossá teszik a sokszor változékony időjárású régiót.
A síterep különlegessége, hogy bármilyen sítudással rendelkező ide látogató (akár kezdő, akár profi vagy versenyző) megtalálhatja számára az ideális pályát.
Kezdők és gyermekek részére 3 gyakorló pálya áll rendelkezésre. Síiskolák, képzett síoktatók segítenek elsajátítani ezt az élménydús téli sportot.

Közvetlenül a panorámalift végállomásánál, 2200 m-en található egy nagy területen elterülő snowpark. Az XDouble Chill hüttében pihenhetnek meg a vendégek, ahol bizonyos eseményeknél grillezés és DJ-k garantálják a még jobb hangulatot. Nem sok olyan síterep létezik, amely ilyen szinten veszi ki szerepét a téli sportok történelméből: az egyik legkiemelkedőbb esemény az 1964 és 1976-ban itt megrendezett Téli Olimpiai Játékok a legendás Franz Klammerrel, vagy az 1998/99-es ÖSV-csapat győzelme a Weltcup Super G-ben, és természetesen a 2012-ben megrendezett 1. téli ifjúsági olimpiai játékok sem maradhat ki a sorból! Számos hütte, panorámakávézó és étterem kínál pihenést és gasztronómiai élvezetet a síterepen, ahol a tiroli specialitásokat is kipróbálhatjuk.
Rauris Különlegesen kedvezményes családi szállásajánlatokról a www.skisport.com oldalon tájékozódhat!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.