Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowattack 2024, az éved síelésének helyszíne!

2023.09.13. 2023.11.26. Festival Travel | frissítve: 2023.11.26.

A 2024. január 20-27-ig megrendezésre kerülő Snowattack Sí-, Snowboard - és Zenei Fesztivál idén is várja a téli sportok és fesztiválok kedvelőit Franciaországban, Les Deux Alpes városában!
6 napos sí- és 7 éjszakás buliélménnyel várnak a közel 225 km hosszúságú pályarendszerrel ÉLETED ÉLMÉNYÉRE! A fellépők bejelentése folyamatosan történik, így mindenképpen kövessétek figyelemmel az eseményt, nehogy lemaradjatok a kedvenc előadótokról!

A zenei rendezvények lebonyolítása több helyszínen történik. Lecsúszás végén az Umbrella Bar Apres ski partija gondoskodik a hangulatról. A városban is különböző szórakozóhelyek várnak titeket, ahol a házibuli hangulat szerelmesei - Smithy’s Tavernben - és a hajnalig tartó underground bulik kedvelői - Avalanche Night Clubban – is megtalálják a kedvükre valót!

A napközbeni szórakozás is garantált. A színes programok keretében lesz hegyre futás, jelmezes lecsúszás és végeláthatatlan hütte partyk. A kora esti órákban pedig részt vehettek kvízesten, társasjáték esten, pókeren vagy éppen Stand Up Shown is. 2024-ben az ajánlatok kibővültek és lehetőségetek van borkóstolóra vagy akár Meet&Greet programon is részt vehettek bizonyos előadóinkkal. A részletes programleírásokat és további infókat a www.snowattack.hu oldalon találhatjátok!

Ha teljes mértékben szeretnétek kiélvezni a Snowattack adta élményeket, csomagjaik (pl. Diákcsomag) személyre szabott alternatívákat nyújtanak a pénztárcabarát megoldásoktól egészen a luxus kategóriáig.

A rendezvényre a ki- és hazautazás több módon is történhet: Budapest, Debrecen és Szeged jelölhető meg indulási pontként buszos utazáshoz, illetve igény (és persze a megfelelő minimum létszám elérése) esetén további városok is. Lehetőségetek van extra szolgáltatásként fix ülőhely foglalására is, amit azoknak ajánljuk, akik több csapattal jönnének közösen.

A helyszín repülővel is megközelíthető Malpensaig, ahonnan a transzfer busz biztosított. Emellett természetesen egyénileg autóval is érkezhettek.

Mindezek mellett Les 2 Alpes várja a csak pihenésre vágyókat is, hiszen rengeteg izgalmas és különleges program közül válogathatnak az ide látogatók. Franciaország legmagasabban fekvő gleccservasútjával felmehetnek a 3400m-en található Belvédère des Ecrins kilátóba, vagy 200 méterrel lentebb megcsodálhatják a különleges és egyedi jégszobrokkal tarkított jégbarlangot is!

Jelentkezz Te is mielőbb, hiszen rohamosan fogynak a szabad helyek!

További részletek a honlapon: www.snowattack.hu valamint facebookon és instagram oldalakon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.