Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Party Sítáborok Franciaországban!

2023.11.09. Festival Travel

2024-ben is várja a téli sportok és fesztiválok kedvelőit Franciaországban a Snowattack és az EFOTT Winterbreak.
Fent leszel 1 hétig!
Fent leszel 1 hétig!
6 napos sí- és 7 éjszakás buliélménnyel vár, mind Les 2 Alpes, mind Les Orres hófödte lankája, több száz kilométer hosszúságú pályarendszerrel ÉLETED ÉLMÉNYÉRE.

A helyek rohamosan fogynak, de nem is csoda hiszen a 2024-es Snowattack fellépői között nem mások foglalnak helyet, mint az egyedülálló hangzásvilágot képviselő francia zenei csoda, Worakls vagy a nyolc brit top tízes slágert szerzett Sigala. De a fellépők sorának itt koránt sincs vége, így mindenképp kövessétek a social és weboldalukat a legfrissebb bejelentőkért.

A zenei rendezvények lebonyolítása több helyszínen történik. Lecsúszás végén az Umbrella Bar Apres ski partija gondoskodik a hangulatról. A városban is különböző szórakozóhelyek várnak titeket, ahol a házibuli hangulat szerelmesei - Smithy’s Tavernben - és a hajnalig tartó underground bulik kedvelői - Avalanche Night Clubban – is megtalálják a kedvükre valót!

A napközbeni szórakozás is garantált. A színes programok keretében lesz hegyre futás, jelmezes lecsúszás és végeláthatatlan hütte partyk.

Ha teljes mértékben szeretnétek kiélvezni a Snowattack adta élményeket, csomagjaik (pl. Fullos La Belle Csomag) személyre szabott alternatívákat nyújtanak a pénztárcabarát megoldásoktól egészen a luxus kategóriáig. Szállások már 299€/fő ártól elérhetőek Snowattack karszalaggal.

Ne maradj le a legjobb árakról és foglalj most, mert NOVEMBER 15-ÉN EMELKEDNEK AZ ÁRAK. Az aktuális promóciókat keresd a weboldalukon!  További részletek a honlapon: www.snowattack.hu valamint facebookon és instagram oldalakon!
Pihend ki a vizsgaidőszak fáradalmait egy hatalmas téli bulival!
Pihend ki a vizsgaidőszak fáradalmait egy hatalmas téli bulival!
A francia Alpok másik csodás kis városkája, Les Orres várja az egyetemi élet színe-javát az EFOTT Winterbreak keretein belül a legnagyobb egyetemista sítáborba. A számos sportolási lehetőségen kívül rengeteg közösségi programmal készülnek a résztvevők számára.

A hatalmas esti bulik házigazdái fergeteges hangulatot fognak teremteni a Winterbreak Arénában ezért mindenképp érdemes party upgrade karszalagot is a kosárba rakni vásárlásnál. Koósz Milán, RUSTY és több hazai előadó várja, hogy nektek zenélhessen. Ha igazi partyarc vagy, a haverokkal mindig szórakozni jártok és az egyetemi bulik is a kedvenceid, akkor ezt kár lenne kihagynod!

A csomagárak már 439€/fő ártól elérhetőek, melyek magukba foglalják a szállást, buszos utazást, a nappali Winterbreak karszalagot és a síbérletet is!

Ne maradj le a legjobb árakról és foglalj most, mert NOVEMBER 20-ÁN EMELKEDNEK AZ ÁRAK. Bővebb csomag- és szállásinformációk  További részletek a www.winterbreak.hu valamint a Facebookon!

Jelentkezz Te is mielőbb, hiszen rohamosan fogynak a szabad helyek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.