Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowattack Eplény - Idén először hazai pályán a rendezvény

2020.12.14. sielok.hu

Hosszú hónapok szervezése után eldőlt: idén sem marad el a fiatalok kedvenc téli eseménye, de a Francia-Alpok helyett hazai helyszínen, az Eplényi Intersport Síarénában kerül megrendezésre a SNOWATTACK, egész napos síeléssel és változatos fun programokkal.
A Snowattack Eplény 2020. február 2-7. között lesz a Síarénában
A Snowattack Eplény 2020. február 2-7. között lesz a Síarénában

Mit kínál a Snowattack a résztvevőknek?

A Snowattack Eplény résztvevőivel együttesen felpezsdíti élettel a bakonyi lejtőket!
6 napon keresztül reggel 9.00-től akár késő estig tartó síelés és snowboardozás, természetesen az éppen hatályos kijárási korlátázásoknak megfelelően.
A korábbi években már jól ismert sport és fun programok, illetve elengedhetetlen sztárvendégek garantálják az egyedülálló Snowattack-hangulatot!

Ne hagyjátok ki a már hagyománnyá vált Jelmezes és Bikinis lecsúszást, ugráljatok a 8x8 méteres Big Air Bag-re, mérettessétek meg magatokat a Hegyrefutó versenyen! Ha pedig egy kis ritmusra vágynátok, a sztárfellépők - a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelve - a háttérből garantálják a legjobb hangulatot a hegy tövében és csúcsán!

Családos vendégeket is várnak az eseményre, nekik külön szórakozási lehetőségeket biztosítanak. A szervezők az esemény idején végig családos programokkal készülnek, amikhez a háttérzenét többek között az Animal Cannibals és Náksi Attila fogja biztosítani. Lasertag pálya és a Gamer Zóna, autószimulátorok, Just Dance párbaj! Ha pedig a szülők egy kis kikapcsolódásra vágynak, profi gyermekanimátorokra bízhatják a gyerkőcöket!

A weboldalon lehetőséged van rengeteg extra szolgáltatás megvásárlására: buszos utazás, biztosítás, oktatás nagyon kedvező áron, szállások a közelben!
Váltsd meg elővételes jegyedet akár 30% kedvezménnyel december 23-ig!
Váltsd meg elővételes jegyedet akár 30% kedvezménnyel december 23-ig!

ÁRAK ÉS CSOMAGOK

Kapcsolódj ki több napra és váltsd meg valamelyik kedvezményes, több napos bérletet!
További információkért és jegyekért látogass el az esemény hivatalos weboldalára: https://snowattack.hu/epleny/
  • Napijegyek akár már 7.990 Ft-tól elérhetőek, egész napos sípályabérlettel és programokkal.
  • Családi jegy (2 felnőtt + minimum 1 gyerek) 16.990 Ft-tól váltható, ez tartalmazza a síbérleteket, programokon való részvételt és a gyermekeknek dedikált programokat!
  • A szállások már 5.500 Ft/fő/éj-től várják az esemény vendégeit.
Fontos információ, hogy a szervezők pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, amennyiben a Covid-19 miatt nem tudják megvalósítani az eseményt.
Ilyen volt a Snowattack 2020-ban | A sielok.hu és a faceteam videója
Az utazást a Festival Travel International Kft. (1095 Budapest, Soroksári út 48) szervezi és bonyolítja. Engedély szám: U-001407. A szervező a programváltozás jogát fenntartja!

Nyereményjáték

Facebook kommenttel páros SNOWATTACK napijegyet nyerhettek ITT

A Játékszabályzat alapján érvényesen részt vevő játékosok között 3 db páros Snowattack napijegy kerül kisorsolásra, amely tartalmazza az adott egész napra a síbérletet és a program karszalagot a Snowattack Eplény elnevezésű eseményen 2021. február 2. és február 7. között. Hajrá!

A sorsolásra 2020. december 21-én, 14 óra 00 perckor kerül sor.
Nyereményjáték szabályzat

A játék nyertesei: Hadnagy Richárd, Lacsik Barbi és Zsoldos Tamás
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.