Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Már csak 200 hely maradt a 12. Mastercard Snowattackre!

2018.11.27. | Szerző: MEEX
A 2019. január 26 - február 2. közötti időszakra szervezett rendezvény idén minden eddiginél nagyobb létszámmal indul neki, hogy meghódítsa Les Orres hegyeit!
A szervezők számos kedvezménnyel kedveskednek a diákoknak, és megújult, még színesebb programkínálattal az összes résztvevőnek. Az emlékezetes 1 hetet a tavalyihoz hasonlóan Franciaországban, Les Orres-ban tölthetik el a csúszni és / vagy bulizni vágyó fiatalok!


Az igényes szórakozásra, remek síelési lehetőségekre és változatos napi programokra jelentkezők idén is egy hosszú turnusban (6 nap sí /7 éj) foglalhatják le az utat. A Snowattack mind a diákok, mind az exkluzív környezetre vágyók számára alternatívát nyújt, a pénztárcabarát megoldásoktól a majdhogynem luxus kategóriáig. A számos wellness részleggel, étteremmel, bárral, ajándékbolttal rendelkező üdülőfalu közvetlenül a pályarendszer oldalában terül el.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A ki- és hazautazás több módon is történhet. A szervezők indítanak buszokat Budapestről, illetve igény és megfelelő minimum létszám elérése esetén vidékről is. A helyszín ugyanakkor repülővel is megközelíthető (Milánóig - ahonnan transzfert biztosít a szervezőcsapat Les Orres-ig), valamint egyénileg, autóval is.

Az autókkal érkező utasoknak a szervezők a 2016-os évhez hasonlóan ismét Snowattack Rallyt szerveznek, ahol a jelentkező 12 csapat különböző feladatokban mérheti össze tudását a Franciaországba vezető utazás alatt. A nyertes csapat különböző értékes ajándékba részesül.

A fesztivál már 189€-tól elérhető, és az alapárhoz számos kiegészítő szolgáltatás hozzárendelhető. Erről bővebb információ a holnapon olvasható: snowattack.hu
A tábor rengeteg programmal várja az érdeklődőket úgy, mint sí- és snowboard gyorsasági szlalom verseny, magasugró „Ollie Jam” verseny, Beerpong, Home Run, Big Air bag, Szabadulószoba, Hegyi foci, vagy az idén először megszervezésre kerülő lift randi, ahol a résztvevők megtalálhatják a párjukat.

Ezen felül számos programmal is bővült a kínálat. A csapat Borvacsorára, Activityre, Kvíz estre és Pókerre is invitálja közönségét.

A Snowattack élmény azonban nem csak egy hétről szól, a csapatoknak már lehetőségük van előre belekóstolni a fesztivál élménybe a Snowattack Warrior elnevezésű programmal, ahol különböző vicces feladatok frappáns megoldásával gyűjthetnek pontokat. (pl. fotózkodni kell egy fellépővel, meg lehet lepni valami finomsággal a szervezőket az irodában). A feladatok leírása az alábbi oldalon megtalálható: https://snowattack.hu/snowattack-warrior/
Zenei fellépők terén is nagyot robbant idén a csapat. Tiszteletét teszi a Pendulum, Willy William és Gus gus. Valamint természetesen az itthoni zenei élet színe java is képviselteti majd magát. (Halott pénz, Metzker Viktória, Andro, JumoDaddy, Járai Márk)

2019-ben sem ússzák meg nevetés nélkül a Snowattackre látogatók! A poénokat Dombóvári István szolgáltatja majd.

A hét egyik legnagyobb programja a bikinis és boardshort lecsúszás lesz, ahol több ezer fiatal siklik le majd fürdőruhában a hegyen.
Tehát azok, akik egy jól megszervezett, évekre visszanyúlóan olajozottan működő, és évről évre egyre sikeresebb sítáborban szeretnének részt venni azoknak a Snowattack nem hogy ajánlott, hanem egyenesen kötelező! Snowattack- Fent leszel egy hétig!

További részletek a honlapon: snowattack.hu
és facebook oldalunkon: www.facebook.com/snowattack

Snowattack 2019 - Fent leszel egy hétig!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó utazási irodák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 22 vendég és 4 regisztrált felhasználó látogatja.