Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonnyitó síteszt lesz Söldenben

2022.10.04. sielok.hu

Egy szezon kihagyása után, 2022. október 29. és november 2. között újra sítesztet szervez a Vadon Sport. Immár 11. alkalommal várják a síelőket egy szezonnyitó csúszásra a Sölden-gleccser lejtőire. A teszt 3 napja alatt (vasárnap, hétfő, kedd) a résztvevőknek lehetősége nyílik kipróbálni a Völkl sílécek legújabb modelljeit, melyet a Völkl gyár biztosít.
A legtöbb ember szereti összekötni a kellemeset a hasznossal, ezért előnyben részesítik azokat a programokat, ahol ez teljesülhet. Nincs ez másképp a síelés szerelmeseivel sem, ugyanis tudják, hogy a biztonságos sportoláshoz elengedhetetlen, hogy kitapasztalják, mely síeszközök biztosítják leginkább a balesetmentességet. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és a síszezont hasznos információkkal kezdenéd, vegyél részt a Vadon Sport által szervezett söldeni sítúrán!

A síteszt során a legmodernebb és legmegbízhatóbb síeszközöket próbálhatod ki élesben a sípályákon, így a jövőben tisztán láthatsz azzal kapcsolatban, melyek azok a márkák, amik hozzájárulnak a tökéletes síélményhez. A helyszínen biztosított 80-100 pár síléc között mindenki megtalálhatja a saját tudásának megfelelőt.

Mindezek mellett a szervezők gondoskodnak a szórakoztató programokról, ráadásul olyan helyszínen kerül megrendezésre az esemény, ahol mesebeli tájban gyönyörködhetsz a sípályák és a felszerelések felfedezése közben.

Mi lesz még?

A tesztelés élményét színesíti a tesztsátor mellett működő koktélbárunk és a zene, amit saját Dj biztosít.

Az élmény, a jó hangulat és a feltöltődés garantált! A tesztsátrat a Tiefenbach Gleccser fenti parkolójában találjátok.

További információk: soldensiteszt.hu
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.