Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Télbúcsúztató programokat ajánlunk Európa síterepein

2022.03.30. | Szerző: sielok.hu
A fanatikus hófüggők számára fájdalmas a síszezontól való elválás, ezért különböző őrült versenyekkel, bulikkal próbálják könnyebbé tenni. Vicces jelmezekben, bolondozva csúsznak át a télből a tavaszba, vagy hajnalig bulizva, mámorosan ébrednek a természettel. Nézzük az idei programkínálatot!
Őrületes jelmezes csúszások rengeteg programmal I Fotó: crazybob.it
h i r d e t é s

Jeges csobbanás - Watersurf contest

2022. április 16-án rendezik meg See síterepén, a Paznaun völgyben, Tirolban ezt a vicces vizes medencébe csúszó versenyt. Öt eurós nevezési díj ellenében minden úszni tudó síelő és snowboardos részt vehet a megmérettetésen - síléccel, snowboarddal vagy saját készítésű vízálló járművel. A verseny szabályai egyszerűek: az nyer, aki a 15 méter hosszú és 2,5 méter mély jeges medencében a legmesszebb jut el szárazon! A verseny 12:30-kor kezdődik a Bergbahnen See középső állomásán. A fődíj nem kevesebb, mint 2000 euró!
Fotó: ischgl.com

Crazy bob fesztivál Tarvisio-ban

2022. március 11-13. között rendezték meg az Alpok legviccesebb lesikló versenyét az olaszországi Tarvisio-ban. A többnapos rendezvénysorozat bővelkedett jobbnál jobb programokban. A fesztiválozók megkóstolhatták a legőrületesebb pizzát, részt vehettek az ún. color run (színes) futóversenyen, táncolhattak a fergeteges bulikon és nem utolsó sorban részt vehettek őrületes bobok versenyén!

A crazy bob verseny részvételi díja 160 euró volt csapatonként. A járművek elkészítésénél néhány alapvető szabályt azért be kellett tartani: nem lehetett sem motoros, sem mechanikus meghajtást alkalmazni, hangjelző és fékberendezéssel, valamint vonóhoroggal kellett ellátni, illetve nem lehettek rajta kiálló, szúró, veszélyes alkatrészek.

Ha az idei őrültségről lemaradtunk, akár már most elkezdhetjük a felkészülést a jövő szezonra!
Az esemény rövid összefoglalója, figyelem a jókedv garantált!

Red Bull Homerun (hazafutás) Are síterepén, Svédországban

A Red Bull Homerun (esetünkben lesiklás) sorozat három év kihagyás után újra visszatért a lejtőkre! Januárban Dolní Morava (Csehország), februárban Jahorina (Szerbia), Poiana Brasov (Románia), márciusban Uludag (Törökország) síterepei adtak otthon a rendezvénynek. Áprilisban Svédországban futhatnak/csúszhatnak a bátrak!

2022. április 17-én 500 őrültet engednek szabadon az Are hegy tetején, ahonnan a szezon legnagyobb bulijába csúszhatnak a résztvevők! Dicsőséget úgy szerezhet valaki, ha a leggyorsabbnak bizonyul, vagy a legszebb jelmezt öltötte magára és természetesen befizette a 350 svéd koronás regisztrációs díjat.

A verseny első szakaszát síbakancsban futva kell megtenniük a jelentkezőknek, majd lécekre, deszkárra pattannak és hanyatt homlok csúsznak le a pályán.
Fotó: redbull.com
Akik a tavaszi síelést zenei programokkal kötnék össze számukra is akad bőven program.

Zermatt Unplugged

2022. április 5. és 9. között rendezik Európa legnagyobb akusztikus zenei fesztiválját Svájc környezetbarát ékszerdobozában, Zermattban. 5 napon keresztül több, mint 100 koncert tekinthető meg 17 különböző színpadon.

Olyan nemzetközi előadók mellett, mint Jessie J, Passenger, James Morrison, Nelly Furtado, Simple Minds, Alanis Morissette, Billy Idol és Lionel Richie, számos újonc garantálja a rendkívüli akusztikus műsorokat. Az gyönyörű zene, a lenyűgöző hegyek, a tavaszi hó, a kedves vendégszeretet és a Matterhorn páratlan atmoszférája egyedülálló élménnyé teszi a fesztivált Európában.
Fotó: zermatt-unplugged.ch

Snowbombing, Mayrhofen

2 év kihagyás után az Alpok legnagyobb tavaszi fesztiválja 2022. április 4 - 9 között újra megnyitja kapuit Mayrhofenben. Világszínvonalú előadók, underground ikonok és tánczenei DJ-k fergeteges előadásaira bulizhatunk hajnalig, de akár megnézhetjük, hogy szállnak szembe a gravitáció törvényeivel a profi snowboardosok. Hólimpia, kabinos rapid randi vagy tóra csúszás (pond skimming)? Ezekhez hasonló őrült aprés-ski programokon is részt vehetünk, ha még bírjuk az egész napos csúszás után!

A későn kelőknek a szervezők a hegy tetején gondoskodnak villásreggeliről, ami a fesztivál programjában újdonságként szerepel! Ínycsiklandó osztrák finomságokat kínálnak zenével és játékokkal fűszerezve. Ez a "Mountaintop brunch" az érzékek lakomája lesz.
Fotó: snowbombing.com
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »