Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli élmények Kelet-Stájerországban

2023.01.27. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

Kelet-Stájerország, amelyet nem véletlenül neveznek Ausztria kertjének, télre igazi családi téli "paradicsommá" változik.
Almenland gyerekeknek (Kép: Bernhard Bergmann)
Almenland gyerekeknek (Kép: Bernhard Bergmann)
A magyar határtól nem is olyan messze, azonban még elég messze a tömegturizmustól 13 sírégió várja a vendégeket megfizethető árú családbarát sípályákkal, síiskolákkal, felszerelésbérléssel és kiváló ételekkel.

Kelet-Stájerország tökéletes célpontja egy családi vakációnak. A felnőtt napijegyek 18 eurónál kezdődnek, a gyermekbérletek árát az utóbbi években sok helyen nem is emelték, már 13 eurótól lehet számukra napijegyet vásárolni.
Almenland sífutópálya (Kép: H. Topeczer)
Almenland sífutópálya (Kép: H. Topeczer)
Az itteni sífutópályák megkapták a helyi tartomány kiváló minősítését. Hótalpas túrák fáradalmait a termálfürdők vagy külön wellness szolgáltatások segítenek kipihenni. Szánkózás és korcsolyázás teheti teljessé a téli élményeket Kelet-Stájerországban.
Joglland, hótalpas túra (Kép: Klaus Ranger)
Joglland, hótalpas túra (Kép: Klaus Ranger)

Oststeiermark WinterCard (Kelet-Stájerország Téli Kártya)

Ezzel az egy kártyával kilenc kisebb síterepet lehet meglátogatni, valamint két sífutópályára is érvényes a belépő. A Téli Kártya nemcsak összeköti a Almenland és Joglland-Waldheimat nemzeti parkokat, hanem tulajdonosának lehetőséget ad a környék különböző síterepeinek és sífutópályáinak felfedezésére. Az ötnapos kártya felnőtteknek 155, gyerekeknek 105 euróba kerül.
Almenland gyermeklift (Kép: Bernhard Bergmann)
Almenland gyermeklift (Kép: Bernhard Bergmann)

Kulináris élvezetek

Ha a téli levegőtől és a szabadtéri mozgástól megéheznénk, akkor nyugodtan számíthatunk Kelet-Stájerország megszámlálhatatlan konyhai finomságaira. Teljesen mindegy, hogy gyorsan bekapható falatokra vagy többfogásos ínyencségre vágyunk. A helyi vendéglátók híresen szeretik kényeztetni vendégeiket.
További információ Kelet-Stájerország honlapján található:
www.oststeiermark.com

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.