Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Turracher Höhe: nézzen napfelkeltét saját komornyikkal!

2020.01.27. | Szerző: (x)
Bármi is legyen egy síelő kívánsága - frissen ratrakolt lejtők vagy tiszta porhó - Turracher Höhe a téli élvezetek megtestesítője. Az egész régió védjegyeként szolgáló sípálya komornyik segítséget nyújt abban, hogy az egész család felejthetetlen élményekkel gazdagodjon a páratlan szépségű helyeken.
Turracher Höhe síparadicsom
h i r d e t é s

Komornyik szolgáltatás az alpesi „nappaliban” és a lejtőn

A Kornockbahn felvonóval szomszédos „nappali a hegyekben” a korán kelők legkedveltebb kiindulási bázisa. A Slope Butler biztosítja, hogy a nap hangulatos és otthonos környezetben kezdődjön: a kandallóban ropogós tüzet rak és a síelőket egészséges snack-kel, friss stájer almával kínálja.

A következő „találkozás” a segítőkész komornyikkal a pályán történik: míg a vendégek sílécekkel vagy snowboarddal csúsznak a lejtőkön, addig a komornyik mobil szánjával rója a pályákat és egy pohár Prosecco-val vendégeli meg a sportolókat a hófehér környezetben. A gyerekeket édességgel kínálja, de szükség esetére van náluk papírzsebkendő ill. fényvédő krém is. Amikor pedig megérkeznek az első tavaszi napsugarak, a Slope Butler friss biofagylaltot szolgál fel, amelyet egy helyi gazda készít.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Kora reggeli síelés egy téli csodaországban

Az alpesi komornyikok valóra váltják a téli álmokat: legyen az akár családi hótalpas túrázás, vagy egy hangulatos reggeli hókaland, netán a Turracher Höhe pályakör, esetleg egy hosszútávú túrázás, vagy emlékezetes szánkózás, netán síelés a csillagok alatt.

A lejtőn történő kényeztetés mellett számos változatos kültéri programot kínálnak minden olyan vendég számára, akik a 19 komornyik-létesítmény egyikében tartózkodnak (csokornyakkendővel jelölt helyek). Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a telet egy teljesen más szemszögből fedezzék fel Turracher Höhe-n.

Az Ön szolgálatában: Béreljen egy komornyikot!

Hihetetlen születésnap a mély hóban. Egy romantikus lánykérés a hegy tetején. Vállalati buli vagy csapatépítő, amely szó szerint a csúcsra vezet. Aki egy egész napon át különleges szolgáltatásokra vágyik, az akár kizárólagosan is kibérelheti a sípályakomornyikot. Turracher Höhe jelmondata nem is lehet más: Kaland vagy pihenés? Kölcsönözz egy Butler-t!
További infók Turracher Höhe kínálatáról
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 42 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.