Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: nézzen napfelkeltét saját komornyikkal!

2020.01.27. (x) szponzorált cikk

Bármi is legyen egy síelő kívánsága - frissen ratrakolt lejtők vagy tiszta porhó - Turracher Höhe a téli élvezetek megtestesítője. Az egész régió védjegyeként szolgáló sípálya komornyik segítséget nyújt abban, hogy az egész család felejthetetlen élményekkel gazdagodjon a páratlan szépségű helyeken.
Turracher Höhe síparadicsom

Komornyik szolgáltatás az alpesi „nappaliban” és a lejtőn

A Kornockbahn felvonóval szomszédos „nappali a hegyekben” a korán kelők legkedveltebb kiindulási bázisa. A Slope Butler biztosítja, hogy a nap hangulatos és otthonos környezetben kezdődjön: a kandallóban ropogós tüzet rak és a síelőket egészséges snack-kel, friss stájer almával kínálja.

A következő „találkozás” a segítőkész komornyikkal a pályán történik: míg a vendégek sílécekkel vagy snowboarddal csúsznak a lejtőkön, addig a komornyik mobil szánjával rója a pályákat és egy pohár Prosecco-val vendégeli meg a sportolókat a hófehér környezetben. A gyerekeket édességgel kínálja, de szükség esetére van náluk papírzsebkendő ill. fényvédő krém is. Amikor pedig megérkeznek az első tavaszi napsugarak, a Slope Butler friss biofagylaltot szolgál fel, amelyet egy helyi gazda készít.
Személyre szabott komornyik szolgálat Turracher Höhen
Személyre szabott komornyik szolgálat Turracher Höhen

Kora reggeli síelés egy téli csodaországban

Az alpesi komornyikok valóra váltják a téli álmokat: legyen az akár családi hótalpas túrázás, vagy egy hangulatos reggeli hókaland, netán a Turracher Höhe pályakör, esetleg egy hosszútávú túrázás, vagy emlékezetes szánkózás, netán síelés a csillagok alatt.

A lejtőn történő kényeztetés mellett számos változatos kültéri programot kínálnak minden olyan vendég számára, akik a 19 komornyik-létesítmény egyikében tartózkodnak (csokornyakkendővel jelölt helyek). Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a telet egy teljesen más szemszögből fedezzék fel Turracher Höhe-n.
Változatos pályák várják a síelőket Turracher Höhe-n
Változatos pályák várják a síelőket Turracher Höhe-n

Az Ön szolgálatában: Béreljen egy komornyikot!

Hihetetlen születésnap a mély hóban. Egy romantikus lánykérés a hegy tetején. Vállalati buli vagy csapatépítő, amely szó szerint a csúcsra vezet. Aki egy egész napon át különleges szolgáltatásokra vágyik, az akár kizárólagosan is kibérelheti a sípályakomornyikot. Turracher Höhe jelmondata nem is lehet más: Kaland vagy pihenés? Kölcsönözz egy Butler-t!
Kölcsönözz pályakomornyikot!
Kölcsönözz pályakomornyikot!
További infók Turracher Höhe kínálatáról 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Turrach Lodges
Luxus kivitelű Chalet-k és apartmanok , saját jakuzzival és szaunával is Turracher Höhén, 300 méterre a sípályától, 700 méterrel a felvonótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panorama Hotel
Panorámás hotel Turracher Höhe központi részén, mindössze néhány lépésre a 12-es számú sípályától. Szolgáltatások: panorámás fedett medence pezsgőfürdővel, szaunarészleg, fitneszterem, játszószoba. Háziállat megengedett!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.