Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe - saját komornyikkal a hegyekben

2016.11.02. sielok.hu

A Nockberge régió közepén található Turracher Höhe nemcsak hóbiztonsága, tökéletesen előkészített, hosszú, széles sípályái és a tengerszemet is magában foglaló idilli természeti tájaival tűnik ki a többi síparadicsom közül, hanem kiegészítő szolgáltatásaival, például a sípályakomornyikkal.
A "Pistenbutler" proseccoval kínálja a vendégeket
A "Pistenbutler" proseccoval kínálja a vendégeket
A tökéletes sínap megszervezése mindig igazi logisztikai kihívást jelent: először is fel kell deríteni a tökéletes sípályákat és útvonalakat, elő kell készíteni és be kell tenni a frissítőket és természetesen a napvédő krémet, hogy a várva várt álomnap ne változzon rémálommá...
Turracher Höhe síterepen már évek óta egy különleges személy gondoskodik arról, hogy az itt pihenők sínapja a lehető legtökéletesebben sikerüljön: ő a síkomornyik (Pisten-Butler), aki a vendégeket a höchst.persönlich komornyik-szolgáltatással kényezteti:
a komornyik naponta járja a sívidéket, amelyet úgy ismer, mint a tenyerét. Ismeri a folyamatokat és a különlegességeket, és egész nap a síterületet járja, hogy a vendégeket tanácsokkal segítse, és hogy a sípályán kis figyelmességekkel kényeztesse: papírzsebkendővel, szőlőcukorral, édességekkel, napvédő krémmel, alpesi tejből készült isteni fagylalttal (márciustól) vagy esetleg egy pohárka prosecco-val.
A síkomornyik munkanapja reggel a Kornockbahn mellett lévő „nappaliban” kezdődik, ahol befűt a kandallóba, és az első sívendégeket stájer almával kínálja. Ezután felül komornyik-mobiljára, mellyel berobog a síterület közepére, ahol különböző helyeken megáll, és kis kiszolgáló bárokat épít fel, hogy a síelés éhes, szomjas és átfázott hőseit „elsősegélyben” részesítse.

A komornyik-szolgáltatás bárki számára elérhető

És a legjobb: A síkomornyik átfogó szolgáltatási programja minden olyan vendég számára már az első éjszakától ingyenesen elérhető, aki a kék masnival megjelölt komornyik-szálláshelyek egyikében száll meg. Az üdülés hete így azonnal az exkluzív síkomornyik szafarival, a teliholdnál tett túrával vagy a hóbakancsos túrával kezdődik (a teljes program a www.turracherhoehe.at honlapon található).
Aki mindezt szeretné átélni, annak csak a - kék masnival megjelölt - komornyik-szálláshelyek egyikében kell megszállnia.

„Rent a Butler“: Sípálya-szolgáltatás deluxe

Még több szolgáltatásra vágyik? A „Rent a Butler” szolgáltatás keretében a síkomornyik, Elmar, a Turracher Höhe valamennyi egyedi és exkluzív különlegességét és titkos tippjét bemutatja. Például megszervezi a tökéletes téli napot. Vagy egy idilli téli- vagy hóbakancsos túrát, hangulatos céges üdülést, felejthetetlen születésnapi ünnepséget vagy akár egy romantikus esküvőt stb.
(A szolgáltatásokat időben le kell foglalni. A höchst.persönlich program díja a szolgáltatás tartalmától és időtartamától függ.)

A Turracher Höhe: hivatalosan kitüntetett téli üdülőhely

A teljes alpesi vidéken is exkluzívnak számító szolgáltatásainak és a naponta újra bizonyított vendégszeretetnek köszönhetően a Turracher Höhe-t immár hivatalosan is kitüntették: A nemzetközi tesztportál, a Skiresort.de a Karintia és Stájerország határán elterülő turisztikai régiót választotta „a 60 kilométernél rövidebb sípályájú területek” között a legjobbnak.
A höchst.persönlich szolgáltatás a falusias hangulatú alpesi kunyhókban is elérhetők: a Turracher Höhe vendéglátóhelyein a régió különlegességét, a stájer-karintiai édességet, a Schmankerl-t még szervírozzák. Az önkiszolgáló éttermekre itt ugyanis még öntudatosan azt mondják: köszönöm, nem. A hosszú bádoglavinák sem tartoznak a Turracher Höhe látképéhez: az autók az üdülés alatt téli álmukat alusszák a hotel parkolójában. A „Ski in - Ski out” mottójához híven a sípályák és a felvonók szinte valamennyi szállásról közvetlenül megközelíthetők.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.