Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Románia
Cavnic - Kapnik
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 930 - 1280 m
Szintkülönbség 350 m
Sípályák hossza 6,3 km
Liftek száma 3
2,3 km
2,1 km
1,9 km
Ülőlift
3
Budapest: 421 km, 5 óra 20 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 150 LeiGyerek napijegy: 110 Lei
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Cavnic, magyarul Kapnik (korábbi nevén Kapnikbánya) Nyíregyházától 200 kilométerre, Nagybányától (Baia Mare) pedig 30 km-re fekvő, román viszonylatban közepes méretűnek számító síterep, mely két részből áll: Roata és Icoana. Alacsony tengerszint feletti magassága ellenére általában decembertől egészen áprilisig jó minőségű havon csúszhatunk itt.
A SuperSki Cavnic (Kapnik) nevű síterepen összesen három lift (2 db kétszemélyes és 1 db 3-személyes ülőlift) szállítja a síelőket a hegytetőre. Innen könnyű és közepes meredekségű, széles lejtőkön csúszhatunk vissza a parkolóhoz. A haladó síelők számára a 3-as lift mellett van lehetőség két, egyenként 1-1 km hosszú fekete jelölésű pályán lesiklani. Esténként egy ratrak veszi kezelésbe a síterepet a tökéletes hóminőség érdekében.
A pályák aljában szükség esetén komplett sí-, vagy snowboardfelszerelést bérelhetünk. A környéken több hotel, rengeteg panzió és hangulatos menedékház található. Korcsolyapálya, tubing és számos wellness lehetőség is várja az idelátogatókat, ezért sok turista jár ide, hétvégén sokszor zsúfolt a hely.

A kapniki sípályák közelében található a két húzólifttel rendelkező, Icoana nevű kis síterep, tempósan síelhető piros jelzésű pályákkal.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
16°C
25°C
Holnap
16°C
21°C
Holnapután
14°C
24°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
FOTÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.