Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók: Cicmany - Csicsmány síterep leírás fórum

Cicmany - Csicsmány síterep értékelése
12 szavazat, átlagos érték: 2.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2018.02.11. cwetok
Újabb két napos szlovákiai síelésem első napját töltöttem itt. Szigetszentmiklósról 4 óra volt az út M1-Komáromon keresztül. Szlovákiában az út egy része szintén autópályán ment.
Egy órával a nyitás után - szombat révén - a parkoló már tele volt, nekem pont sikerült egy helyet megcsípnem. Viszont a pályákon a tömeg egész jól eloszlott. Délután meg egyre kevesebben lettek. Az egész napos felnőtt jegy 16,5€ volt, plusz 3€ kaució a kártyáért, ami visszajár leadáskor. Furcsa volt, hogy a kártyaleolvasók a jobb oldalon voltak. A síbérlet viszont a kabátom bal ujjában, így ki kellett tekerednem, ahányszor csak le akartam olvastatni a kártyát. Apróságnak tűnik, de szerintem fontos kényelmi szempont.
WC és büfé csak a "középállomáson" van, az 1-es jelzésű felvonó mellett. Oda csak léccel lehet felmenni.
A pályák közül csak a 2-es (piros) nem hóágyúzott része volt csak zárva. Az előző nap esett néhány centi hó jótékonyan eltakarta a jeges alapot, cserébe délutánra buckás lett. A 1-es fekete pálya némely részéről meg már délelőtt lesíelték a havat. Figyelni kell, mert ez a pálya keresztezi az 1-es lift nyomvonalát.
A pályák lejtése a jelzésnek nagyjából megfelelő.
Viszont csak húzóliftek vannak, ami a combot alaposan igénybe veszi. Az 1-es lift nyomvonala az elején olyan egyeletlen, hogy majdnem kiestem belőle.
1 napos síelésre teljesen jó annak, aki közelebb lakik. Viszont Pest környékéről, ha már 4 órát autózunk, akkor Ausztriában ennél sokkal jobb pályák vannak. De az eplényi és a mátraszentistváni pálya is hozza ezt a szintet, főleg hogy ez utóbbiban van már ülőlift. Nem rossz a hely, csak vannak jobbak. Ezért Csicsmány a "nem jövök vissza" kategóriába került nálam. Eléggé ködös volt az idő, képeket nem csináltam.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.