Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Galyatető síterep leírás szállás cikk galéria fórum

Galyatető síterep értékelése
110 szavazat, átlagos érték: 2.2
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2015.12.20. szucstamas
Minden évben meglátogatjuk Galyatetőt- most külön izgalommal vágtunk neki az útnak, hiszen olvastunk a felújított kilátóról és a turistacentrumról. Még a sípálya beindításáról is reménykeltő híreket lehet hallani. Ez utóbbi szemlátomást nem idén lesz… Reméljük sípályaügyben még lesz mit felújítani a jövőben Galyatetőn- mintha fogyogatna szegény. Kilátó viszont elkészült felmagasítva a fák fölé. (forgókapu 200 Ft) A lejövet kissé tériszonyos az átlátszó lépcsők miatt. A turistacentrum belül tiszta plázadizájn, bár a személyzet barátságos (ami feldobja a hangulatot). Felszínesen csak bekukkantottunk- bocs a kritikáért- a környék már eleve elvette a kedvünket. Rendezetlenség és félkész buszforduló, dagonyás parkoló féle, stb. csúfosodik a turistacentrum mögött. Ha már minta turista területről van szó, akkor miért nincs rendezve- törött gallyak, szemét is van a bőven a fák között. A sípálya mellett pedig évek óta romos épület emlékezet a szebb időkre. Tulajdonképpen a propaganda táblán szereplő összeg (Kéktúra felújításra ) alapozta meg ezt a pesszimista irományt.
Reméljük jövőre már minden rendben lesz, pl. a sípálya is!
ui:
A Mátraszentistváni Vidróczkiban nagyon finom a szarvas pörkölt sztrapacskával- persze ez már 10 éve is így volt!!!
P1220599.JPGP1220619.JPGP1220624.JPGP1220616.JPGP1220597.JPGP1220611.JPGP1220593.JPG
h i r d e t é s
2009.02.23. akicsu
2009.febr.21-én csúsztunk le a pályán, az utolsó 2/3 részén a szűz hóban. Szuper volt. Utána 30 perc volt gyalog feljönni a térdig érő hóban, de így nagyobb volt a sportértéke. ;-)
2005.03.28. Eje
Üdv. Mindenkinek!
A március 13-án voltunk itt. Sajnos a pálya alja köves, ráadásul egy olyan tanuló is volt a pályán aki végig keményen ekézve túrta a havat és a pálya alján a kisebb ködarabokat, eléggé elfáradtam mert erősen kellet figyelnem a kavics darabokat, mivel nekem viszont számít a szerelésem, valószínű a tanuló kölcsönzött léccel volt.
Visszatérve a kérdésre Szali a hír igaz, van ratrak, csak az a kérdés, hogy a mostanában átalakult vizisí pályához lehet-e használni?
Sziasztok: Eje.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »