Menü ≡

Élménybeszámolók: Kaiserau - Admont síterep leírás galéria fórum

Kaiserau - Admont síterep értékelése
1 szavazat, átlagos érték: 2.0
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2015.02.14. minerel
Ma megint erre a kis pályára tévedtem. Ragyogó napsütés, tökéletes hó. A jó időnek köszönhetően zajlott az élet rendesen. A parkoló dugig volt bár végül akárhol is álltál meg mindenképpen a pálya mellett parkoltál.
A nagy pálya egy részén verseny zajlott és rengeteg túrasíző és hótalpas kiránduló vágott neki a hegynek. Többen szánkóztak ezerrel a pálya szélén.
Sokan voltak de a pályákon mégsem lehet ezt érezni, szinte üresnek hatott néha.
Vicces volt, hogy egy 80év körüli bácsika elcsodálkozott, hogy Magyarországról jöttem mert onnan nem ide szoktak jönni az emberek :-) Ja a bácsi szintén túra sízni jött.

Itt nem akar többnek látszani a hely mint ami viszont a lehetőségekből kihozzák a maximumot.
-MG-0103.JPG
h i r d e t é s
2015.01.18. minerel
Ma meglátogattam ezt a mini terepet. Tényleg nem nagy, ca.3km hosszúságú "pályarendszerrel" rendelkezik de ezen a kis területen maximálisan megtesznek mindent, hogy a síelni vágyók jól érezzék magukat.
Felvonókból két modern csákányos, egy tányéros és egy varázsszönyeg szolgálja ki a kicsiket és nagyokat. A pályákon lévő hóvastagságba pedig a kiépített hóágyúrendszer tud besegíteni. Hüttéből egy található a parkoló mentén és pénztárból sincs több. Nem is van rá szükség mert tényleg nincs tömeg, lehet pörögni.
A két kicsi pálya tökéletes tanulópályák. A tányéros egy enyhe, egyenletes lejtésű pályát szolgál ki. A rövid csákányos pedig egy hosszabb és picit több egyenletlenséget tartalmazó de szintén nem meredek tanulópályát.
A hosszú csákányos már komolyabb pályához vonszol fel minket. Picivel több mint 1km-es hosszával azért a combokat is megdolgoztatja és az alsó részére én simán feketét adnék. Egyébként aránylag széles és többnyire pirosas vonalvezetése van az egyik oldala érintetlenül hagyva így egy kis freeride élményt is nyújt friss hó esetén. Menekülni róla egy kék erdei kanyargósón lehet.
Pozitív még, hogy rövidsége ellenére nem rajzolgatnak be plusz kamupályákat és a napijegyel akár felváltva is síelhetnek a szülők. Ja és nincsenek kerítések, hülye szabályok ami miatt az ember nem bolondozhat együtt a szeretteivel.
18Euróért egy jó sídélutánt nyújtott.

Album a bemászámolóhoz:
https://sielok.hu/fotoalbum/kaisera...u-2015jan/galeria/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »