Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Schmoll Lifte síterep leírás szállás galéria fórum

Schmoll Lifte síterep értékelése
16 szavazat, átlagos érték: 3.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2017.02.11. sapali
2017. február 06-án kíváncsiságból meglátogattuk a síterepet. Az időjárás sajnos nem volt kegyes hozzánk, mert havazástól kezdve havas esőig minden volt. A pálya jó karban volt tartva. A havas eső miatt a síelés vége felé a pálya már kezdett felázott lenni. A személyzet kedves és segítőkész volt. A pályákon, csak csákányos felvonók üzemelnek.A pályák besorolása a honlapon jelzetteknek megfelelő. Bemelegítésnek tökéletes a pálya, valamint ha egy egyszerű tömegektől mentes sípályára vágyunk. Egy napot megér a pálya.
WP-20170206-12-12-32-Pro.jpg WP-20170206-12-12-37-Pro.jpg WP-20170206-11-17-13-Pro.jpg
h i r d e t é s
2016.03.06. Kriszti76
Március elején, olvadt, kásás hóviszonyokban, a gyönyörű havas tájat ábrázoló képektől távolálló környéken találtuk magunkat, mikor ezt a családias, előzetesen szimpatikus sípályát választottuk, két gyermekünkkel. A csákány erősen, és gyorsan húzott felfelé. Férjem nem is válalkozott a snowboardozásra. A pálya végén a domb kék résznek a legnagyobb jó indulattal sem nevezhető. Profin síelő kislányom ugyan gond nélkül lejött, de a kezdő-haladó kisfiamnak élvezhetetlen volt a pálya. Én haladóként, egy lecsúszás után, visszakértem a napi jegyem árát, és átmentünk inkább egy másik közeli, síterepre. Nekünk csalódás volt.
Javasolom, hogy a jegy vásárlás előtt, éljenek az 1,50 Eur/menet lehetőségével.
2012.10.31. MGMM
Miután a feleségem egy kisebb baleset miatt nem tudott síelni, és nem volt kedvem Stuhlecken sem sorbanállni - szombat, főszezon lévén- , úgy döntöttem, egy délelőttöt ezen a hangulatos kis síterepen töltök. (ha már úgyis itt laktunk) Nekem várakozáson felüli volt.
Igaz rövid, de nagyon szépen kezelt pályák, sorállás nulla,hangulatos környezet. A "fönti" fekete pálya jobb oldalán meghagyták a szűzhavat (sok hó esett a héten előtte), így igazán élveztem ott a sízést.A pálya melletti, egyszerű étteremben jutányos áron lehetett kapni sokféle meleg ételt-italt, parkoló közvetlen a pályánál.
Összefoglalva igen jól éreztem magam, fél/1 napra ajánlom a kezdőtől haladóig mindenkinek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »