Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

imi73 kiemelt beszámolói
imi73
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Szép jó estét mindenkinek!
Egy héttel ezelőtt voltam a családommal BKK-ban. A hely csodálatos volt, az ott tartózkodásunk ideje alatt egy egész napon keresztül esett a hó, több alkalommal pedig rövidebb ideig, így panaszra semmi okunk nem volt.
A kint tartózkodásunk alatt nagyon kedvesek voltak az emberek.
A pályák jól karbantartottak voltak, azonban egy-két helyen előfordult jegesedés, bár ez a hegyen néha előforduló szél miatt véleményem szerint nem meglepő.
Mi az "Alpina"Feriendorf" egyik apartmanjában laktunk. A szállás kényelmes és szép volt, az étterem nagyon kulturált. Reggeli és vacsora volt az árban, svédasztalos formában. Bőséges reggeli választék ( általában 4 különböző felvágott, több sajt, esetenként tojás, virsli)de délben is lehetett enni 2 fogást. Vacsorára leves, 2-4 különböző "második", desszert, saláták. Üdítő, sör, tea egész nap fogyasztható az étteremben. A felszolgálok pedig gyorsan dolgoznak, koszos edény-pohár a használat után szinte rögtön eltűnt az asztalról. Csak dicsérni lehet őket. Ráadásul az étel minősége is jó volt.
A termálfürdők nagyon szépek.
Mindkét síiskolában van magyar nyelvű oktatás, azonban nekünk a "piros macis" iskola volt a nyerő. Külön köszönet Sanyinak, amiért szűk egy hét alatt megtanította a 4 éves kislányomat a síelés szeretetére.
463.jpg
483.jpg
228.JPG
75.JPG
240.JPG
229.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.