Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

serfozo kiemelt beszámolói

2009.01.30. Síterep: Alta Badia, mások beszámolói
Sziasztok!
Mi tegnap jöttünk haza, és mondhatom hogy minden nagyon jó volt. Remek gondozott pályák, sehol semmi jegesedét, persze a meredekebb részek délutánra elég buckásak lettek. Mi főleg a piros pályákat kerestük, mert a kékeken elég sokszor mentél inkább felfelé, mint lefelé. A táj elképesztően szép, ami gondolom nem újdonság. Néhány képet felteszek, ha van kérdésetek, akkor szívesen válaszolok rá, ha tudok.
Ági
P1130605-atmeretezve.JPG P1130211-atmeretezve.JPG P1130145-atmeretezve.JPG
h i r d e t é s
Marmoladara egyszer az életben mindenkinek el kell jutni. Fantasztikus! A pálya szerintem egy közepes sízőnek sem nehéz, bár ahol a gleccserről lejövő rész találkozik az Arabbából átjövővel iszonyatos volt a tömeg még hétfőn is. A felvonó félelmetes, de csak lentről mert miután beszálltál már nem látsz semmit, annyira össze vagy zsúfolva. A felszerelésedet sem kell tartanod, mert úgysem tud hova eldőlni. Az első képen ha nagyon figyelsz láthatod a felvonót, azt a két picike színes pontot a kép majdnem közepén. És alatta a mélység.
P1130261-atmeretezve.JPG P1130279-atmeretezve.JPG P1130291-atmeretezve.JPG
2009.01.04. Síterep: Mönichkirchen, mások beszámolói
Sziasztok!
Mi pénteken 01.02-án voltunk. Valóban nagyon jeges volt a pályák nagy része, főleg a 9-es, és a 2,3,4 teteje. Viszont aki teljesen kezdő nyugodtam mehet ide, mert a tanulópályák (2,5) teljesen jók, nem jegesek. Nagyon sok magyar van, mi fél 9-re értünk oda, akkor még csak 3-an álltak előttem a pénztárnál, de fél óra múlva, már mindkét sor kb 20 m hosszú volt. Ennek ellenére csak a III. felvonónál kellett várni, ott is max. 5 percet a többinél még ennyit se. A fekete pálya szerintem inkább piros, nekem legalábbis sokkal könnyebb volt, mint a 9-es, mivel jó széles és egyáltalán nem volt jeges.
Viszont ami negatív volt, hogy nagyon nagy volt a hideg és a köd, volt hogy az előttem ülőket sem láttam már a felvonóban. Csatolok egy pár képet, nem valami szép, de kb ennyit láttunk mi is. Vagyis biztos szép hely, csak számunka nem derült ki.
Mindenkinek jó síelést!
Ági
P1120888-atmeretezve.JPG P1120964-atmeretezve.JPG
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »