Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

eviktor kiemelt beszámolói
eviktor
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Szlovákia
Martinky
2022.03.06.
Idén március másodikán látogattuk meg Martinské holet. Nagyon szép időt sikerült kifognunk, hétköznap lévén szerencsére tömeg sem volt. A felfelé vezető szerpentin aljánál található sorompónál 10€-t kérnek a parkolásért illetve az úthasználatért (a jegyvásárlásnál 5€-t levonnak). A hólánc kötelező, de a 4x4-es meghajtású autókon nem kellett használni. Sorbanállás egész nap során 2x volt, akkor is max 5 perc,de volt olyan is, hogy egyáltalán senki nem volt előttünk. Az üléses felvonó aljában található büfében elfogyasztottunk egy káposztalevest, sültkrumplit, fél liter kofolát és egy teát, ezért 10 eurót kértek, ami nem olyan vészes szerintem. A pályák nagyon tetszettek mindkettőnknek (nekem ez lett Szlovákiában a kedvencem). A kilátás fentről nagyon szép.
eviktor
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2013.12.14.
Tegnap 10 óra körül értünk a pályára. Besztercebánya után már kisütött a nap, és egész nap így is volt, ennek köszönhetően elég meleg lett napközben. Ahogy többen is írták 2 felvonó üzemelt, de sorban állás nem volt. 2 óra után kicsit nagyobb lett a tömeg, de 1 percnél többet nem kellett sorban állni így sem. A pályák jó állapotban voltak, igaz délután néhol kicsit ki volt csúsztatva, de nem volt zavaró. Az akció mi szerint 9 euró a napijegy december 19-ig tart. December 20-ra tervezik Nová Hola nyitását.
Ui.: Rendőrökkel szerencsére nem találkoztunk sehol.
DSC-0088.JPG
DSC-0091.JPG
DSC-0100.JPG
DSC-0095.JPG
eviktor
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Szlovákia
Polana
2011.12.23.
Ma itt síeltünk a haverommal. Eredetileg Kosútkára készültünk, de tegnap este kiírták, hogy nem lesznek nyitva, úgyhogy megváltoztattuk az úti célunkat Polanára. 4 éve voltam itt utoljára, és nem nagyon emlékeztem ,hogy kell pontosan feljutni ide, de szerencsére nagyon jól ki van táblázva. a feljutáshoz nem volt szükséges hólánc, igaz volt egy kis hó a felfele vezető úton, de nem csúszott. A napijegy most csak 5 euró volt (amúgy ha jól tudom 11), ennek ellenére maximum 25-30 ember volt a pályán. A felvonó elromlott kb. 20 percre, de utána megjavították, és gond nélkül ment tovább. A pálya teteje eléggé buckás, de lejjebb már jól síelhető volt. Körülbelül -3, -4 fok lehetett, de egész nap sütött a nap.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.