Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

szraymy kiemelt beszámolói
szraymy
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Franciaország
3 völgy
2014.01.22.
Mi is hazaertunk 3volgybol. Szep volt, jo volt, de ugy igazabol azt kell mondjam, hogy nagyobb a fustje mint a langja. Talalkoztam mar jobb minosegu palyakkal sok helyen,de ami a legzavarobb volt, hogy rengeteg a kezdo sizo, aki itt akar megtanulni, nem gyozod oket kerulgetni barmerre is mesz. Es nem a gyerekekre gondolok itt, akik rendezetten,sioktatokkal tanulnak hanem a felnottek akik eppen ott pihennek meg ahol kedvuk tartja, nem szamit hogy a palya kozepe vagy szele vagy epp egy meredekebb resznel, hogy utolso percben vedd eszre oket.
Persze nem volt ez csalodas, sem olyan nagy gond, de nagyon feltuno volt mas siterepekhez kepest. Ha vki ezutan megy es kerdese van majd megprobalok valaszolni ra ha tudok.
A szallasunk Val Thorensben volt, es a siberletet 30% kedvezmennyel vasaroltuk meg, ezt a lehetoseget nem lattam mas telepuleseknel a 3Volgyben.
szraymy
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2009.03.23.
11-17 kozott voltunk, a junior jasna hotelben, bielo-put-nal a palya mellet.mindennel elegedettek voltunk, igaz vegig havazott,1 nap volt csak tiszta ido de sizni tokeletesen lehett minden nap.felvonoknal sor csak szombaton volt, de a 6szemelyesnel akkor sem kellet 5 percnel tobbet allni.
IMG-0244.jpg
IMG-0301.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.