Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

vik kiemelt beszámolói
vik
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Olaszország
Sella Nevea
2003.12.09.
Én 2001 márciusában voltam, amikor a hójelentés hihetetlennek tűnő 580 cmt mutatott. Tényleg sok hó volt, de csak 1600 felett. Gyakorlatilag csak a nagy piros pályát lehetett használni, a fekete alján nem volt hó, a többit pedig lavinaveszély miatt tartották zárva. Végig meleg volt és olyan köd, hogy alig láttunk. A rövid idő alatt amikor kitisztult néha és lehetett látni a táj szépsége mellett kitünt hogy a kevés pálya ellenére nagyon komoly terepről van szó. Azon az egy pályán el tudnék egy hetet sielni jó körülmények közt. És a feketére rettentő kíváncsi vagyok. Ja, és lehet pálya mellett is menni, komoly helyek vannak, komoly szakadékokkal szegélyezve. A szél egyébként gyakran gond, a felvonót ilyenkor leállítják, de mindent összevetve én nem hagynám ki.
vik
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Szlovénia
Bohinj - Vogel
2003.12.09.
Gyönyörű, kis ékszeresdoboz. A baj, hogy a meredekebb pályákban is sok hullám van, és ha az ember nem akar tilitolizni a meredek szakaszok felét tojásban kell átcsúszni. Amúgy jó. Kuriózum a hosszú pálya a tóig. Tényleg hosszú, de hasonlóan változó a meredeksége, az alja elég köves, mert nem ágyúzzák. Érdekes alternatíva lehet Kobla. Mi valamiért kihagytuk. Az árak kultúráltak, a táj gyönyörű, a szlovénok jó fejek. A tömeg sem vészes. Még a nagy kabinnál sem.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.