Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

grzsofia kiemelt beszámolói
grzsofia
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2013.12.25.
Jót síeltünk Gerlitzenen. A pályák változatosak és megfelelően karban tarottak. Nem volt sok síelő, volt napsütéses és felhős időnk is. A pályát mindenkinek ajánlani tudom, mert az időjáráshoz képest nagyon jók voltak a pályák. Az 1-es pálya alja buckás volt, de az 5., 24., 10a,b., 21., 8., 6.-on szívesen síeltünk, jó állapotú pályák voltak. A kedvencünk a 10.pálya volt, amelyről gyönyörű a kilátás, széles, megfelelő hosszúságú, valamint a 24.pálya ahol a gyorsaságot is lehetett mérni.
grzsofia
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ausztria
Hinterstoder
2011.12.30.
Mi 2011.12.23-25-ig síeltünk Hinterstoderen. Nagyon jó volt. Nem vagyunk profik - kék-piros pálya -, számunkra ez nagyon optimális volt. Megfelelő mennyiségű hó volt, a pályákat jól karbantartották, felvonók gyorsak és ekkor még tömeg sem volt. Egy helyen ugyan kicsit nehéz egyik pályáról a másikra átsiklani, -nem túl nagy a lejtés- de nem vészes. 2000m-en pedig valami csodálatos. A szállás is maximálisan jó volt. Igazi karácsonyi hangulattal. (csak ajánlani tudom: Ferienhotel Gut Enghagen)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.