Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

v.ilcsi kiemelt beszámolói
v.ilcsi
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Franciaország
Risoul - Vars
2009.03.23.
Március 21-én, szombaton jöttünk haza Risoulból, és ismét nagyon szép emlékekkel. Egész héten sütött a nap, egy felhő sem volt az égen. A hó minősége és mennyisége kiváló volt, és jeges pályával sem találkoztunk, néhány helyen inkább csak keményebb volt a hó. A szállással sem volt semmi probléma, a kauciót úgy visszaadták, hogy meg sem nézték a szobát. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A buszos utazások problémáit megértem, mi ezért megyünk mostmár autóval - kényelmesebb, gyorsabb... Sopronból szombat reggel 6-kor indultunk, és délután fél 6-ra ott voltunk. Kibírható.
v.ilcsi
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Franciaország
Valfrejus
2007.11.03.
Sziasztok!
Mi 2007. márciusában voltunk Valfrejusben, és teljesen elégedettek voltunk mindennel,kivéve a buszos utazást. Sajnos egy 25 személyes kisbuszt állított ki az utazási iroda, és vittünk embereket Brianconba, Les 2 Alpesbe és Ozba is. Így 8 órával többet buszoztunk. De a hely kárpótolt bennünket. A Le Thabor Chaletben laktunk, ennél "pályaszállásabb"-at senki nem kívánhat magának, ráadásul az apartmanház aljában van az ingyen szauna. Aki az ingyenes uszodát szeretné igénybe venni, figyeljen, mert a fiúkat csak ún. fecskében engedik be, térdig érő bermudanaciban nem. A pályák nagyon jók voltak, és a kint töltött egy hét alatt kb. 50 cm friss havunk esett. A Val Thorens-i felár 16,5 EUR volt, de megéri! Amit ne hegyjon ki senki, az a csütörtöki vásár, amikor a helyi gazdák árulják finomabbnál-finomabb sajtjaikat, boraikat. Érdemes lesétálni a kiskápolnáig is!Nagybeváráslás Modane-ban! Egyátalán nem drága. Jó síelést mindenkinek, aki ezt választotta, nagyon aranyos kis hely és olcsó, ami szerintem nem megy a minőség rovására! Most Orciérest próbáljuk ki, de szerintem még Valfréjusbe visszatérünk!

Ha valakinek bármilyen info, fénykép kell: v.ilcsi@vipmail.hu
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.