Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Toc kiemelt beszámolói
Toc
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Ausztria
Hochkar
2010.04.14.
Március 27-28-án voltunk Hochkar-on. Innen a fórumról szervezett klassz társasággal. Pálinkás úr remekül főz! :)
A pálya nekem annyira nem jött be, túl meredek nekem. Nem az én stílusom, én inkább a kellemes esésű lankásabb, hosszabb pályákat szeretem kezdő létemre.
Viszont nincs messze Bp-ről, jó a parkolási lehetőség, klassz a kilátás fentről és tényleg hóbiztosnak tűnik. A 2 napból a másodikon esett is, érezhetően jobb volt a hóminőség. Klassz a snowpark is, úgy tűnik szeretik a boardosok, van mindenféle elem, meg ugrató, stb. én nem mentem rajta, mert még túl kezdő vagyok és nem éreztem az erőt. :)
Szerencsére nem voltak sokan és lehetett haladni szépen.
Az a kevés kék pálya, ami van, egész kellemes volt számomra, meg 1-2 piros rövid szakasz is. A liftek lehettek volna gyorsabbak talán, lehet csak a vasárnapi francia lifthez képest tűnt lassabbnak, nem is tudom. Remek szállást sikerült találni olcsón. Talán jövőre megnézem még, ha úgy alakul. Személy szerint nekem St. Corona kellemesebb volt. Azért nem rossz ez, aki szeret "golyóban" leszáguldani és főleg a távolság miatt könnyebben elérhető.
Toc
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Szombaton, 2010.03.20-án csúsztunk itt.
Kellemes, de láttam már jobbat is, nyugodt, kicsit titkos, kopár, a hó természetes. Hüttében finom a gulyás.
Ha felmész a legelső liften, akkor egy meredek részen szállsz ki, erre számítani kell, mert úgy jobb. :)
A völgybe lefele vezető út hosszú, de egyszer ki lehet bírni. Budapestről viszonlyag közel van, talán a következő suezonban majd meglátogatom.
A kilátás gyönyörű, főleg legfelülről.
Tavaszi csúszásra még pont jó.
Toc
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Franciaország
Les Orres
2010.03.05.
Jan 29-én este indultunk busszal.
Hosszú út volt, de megérkeztünk. Pályaszállás (1600 v. 1800m-en?), szépen sütött a nap, kellemes volt. Pénteken az utolsó csúszó napon (2010.02.05) egész nap esett a hó, 2430m-ről jó 50cm-es szűz havon pályán jöttünk le. Klasszak a pályák, nincs összehasonlítási alapom, de király volt.

Haverom elhagyta a bakancsát Pesten az 1-es vilin, de a mázlista majom szerencsés volt :D, mert utólag meglett. (BKV és az emberek rulez!:))
Bérelt odakinn a pálya mellett asszem 7 napra 33.6 €-ért cool bakancsot. Szép a táj, jó a levegő. Sherpa bót nem olcsó, de kibírható.

Ha darált hús kell, veszel olyan kis bélbe töltött alig fűszeres kolbászkát, kihúzod a darált húst és mehet az edénybe. Rakott tészta sok sajttal...hmmm, és a melegszendvicsszendvicssütőt jól használtuk. :D

Fodrászok előnyben...;)

A snowboard nagy királyság! :)))))
Utáltam a telet, de végre szerethetem valami miatt!!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.