Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

ccaralabe kiemelt beszámolói
ccaralabe
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ausztria
Turracher Höhe
2013.12.25.
2013. 12. 16-17-én síeltünk itt. A pályák nagyon jók, egy lift nem járt csak, ettől eltekintve csupa jó tapasztalatot szereztünk. Egy hiányosság: a pályák jelzése hiányos, különösen a kékeket nem szeretik kitáblázni. Seetaxi, pezsgő a hegyen, napsütés, kellemes időjárás.
ccaralabe
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2013. 12. 14-21-ig voltunk itt. Sajnos nem kaptunk előzetes tájékoztatást, hogy a síterep ilyenkor még nincs nyitva. A honlapon sem találtunk ilyen infót, a honlap egyébként sem túl átlátható. St. Oswald nyitva volt egy napot, a pályák jók, kellemes volt. A síterep saját információs kiadványa szerint ezen a héten St. Oswald már nyitva van, a valóságban azonban csak három lift közlekedett. Kénytelenek voltunk a közeli síterepekre átjárni (Turracher Höhe, Katschberg, Gerlitzen Alpe), ahol igen kellemes tapasztalatokat szereztünk. Szerettük volna egy délután fürdőzni, de a Római fürdőben éppen pucér nap volt, így a gyerekeket nem engedték be (hiába csekkoltuk a honlapot előzetesen, semmi tájékoztatás erről), átmentünk tehát a Kathreinbe, ez meg egyszerűen zárva volt (órákkal a zárás időpontja előtt, a honlapon szintén semmi jelzés). Pontatlanság, bosszantó tévedések, mind a mi rovásunkra. Kellemetlen élmény, bár legalább a nap sütött.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.