Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Pallus kiemelt beszámolói
Pallus
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Magyarország
Eplény
2011.03.08.
Idén először múlt szerda este voltam az arénában, idén sajnos kicsit kevesebb idő és pénz jutott erre a hobbira. Azt kell mondjam, a legkellemesebb csalódás enyhe kifejezés a tapasztalatokra!

A tavalyi negatívumok, meredek kiszálló, alul hosszú caplatás a lifthez eltűnt. A pályák állapota kiváló, még estére is! Remek alapra még remekebb munkával sima felület készül minden reggelre! A csúcs a tegnapi nap volt, amikor reggel 9-től este 21 óráig mentem folyamatosan. 12 óráig csíkos pályákon lehetett húzni a tökéletes carving íveket, és utána is rendben volt a pálya. Kicsit puhult, majd 16 órától keményedett, és estére ismét tökéletes volt. Sajnos a boardercross pálya leszűkítette az 1-es tetejét, ezért jegesedett, és a széle meg össze volt túrva.

Mindent egybevéve remek 5 nap volt, bátran ajánlom mindenkinek.

Tapasztalatok:
- rengeteg a "no kontorll" síelő és snowboardos. Veszélyesek, nem csak önmagukra
- sportot űznek egyesek, hogy 1 méteren belül kerüljék a másikat ( ma volt belőle mentőautós sérülés )
- 5 nap alatt egyszer sem kerültem a szőnyeg végére, még a közelébe sem, nem tudom hogy lehetne elérni
- az ülőlift alig állt
- a büfé alapból mondjuk nem nagyon drága, de a termékek nem mindig a legjobb minőségűek. ( kakaó kb. 2 Euro, kint 2,8-felfelé)
- én mondjuk véletlenül tudtam meg, hogy ma nem lesz esti sízés, napközben bemondhatták volna mondjuk tegnap nap közben is
- Facebook oldalt lehetne használni sűrűbben a gyors infoknak
- óra nem hiányzik, és egyáltalán nem kell a pálya végére. Ha a "no kontroll" emberek még az órát is nézik, óriási balesetek alakulhatnak ki a nemfigyelésük miatt
- a kanyarodó csákányos pályája köves volt több ízben is, a jég pedig állandó volt rajta, nehezebbé téve a sielők dolgát
- látható baleset esetén óriási tanakodás a személyzet részéről, hogy menjenek e egyáltalán

Mindent egybevéve remek 5 nap volt. Remek hó, pedig természetes havuk alig volt egész évben. A 4-es pálya ilyen sokáig még nem volt nyitva szerintem, főleg nem ilyen kiváló minőségben.

Még legalább egy hetet az arénának,

üdvözlettel:

Pallus
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.