Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Tibi68 kiemelt beszámolói
Tibi68
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2014.01.30.
Üdvözlök mindenkit!
Múlt szombaton voltunk Jasnán és nagyon jól éreztük magunkat. Én nem értem a fanyalgókat. Kiváló pályák, szélcsend és napsütés volt. Csak egy piros pálya nem volt nyitva és a feketék, de ez érthető a korábbi hetek enyhe időjárása miatt. Folyamatosan hóágyúztak, úgyhogy biztos hamarosan megnyitják azokat a pályákat is. A szolgáltatások, éttermek, szerintem jó néhány osztrák pálya színvonalát veri. Az igaz, hogy az árak is osztrák színvonalúak, de szerintem egyszerűen tudomásul kell venni, hogy Jasna is Európa része. Miért adnának bármit olcsóbban mint máshol, ha ugyanazt tudják? Nekünk minden nagyon tetszett, biztos megyünk még!
Tibi68
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2013.02.13.
A múlt héten töltöttünk el 4 napot Donovalyn. Szerintem ez a pályarendszer ideális kezdők és még bizonytalankodók részére. A Zahradiste oldalon csupa kék pályák nagyon enyhe lejtéssel. Sorbanállás szinte semmi. Legfeljeb az ülős felvonónál alakult ki néha 2-3 perces várakozás. Ennyit a magyar határhoz közeli osztrák pályákon is kell várni, sőt!(pl Semmering)A felvonók szinte minden típusa rendelkezésre áll a tanuláshoz. Lassú tányéros, gyors tányéros, csákányos, (itt soha nem kellet várni)ülős mozgó járdával.
Ami a gyerekparkot illeti: Én még ekkorát nem láttam sehol!!
Nová Hola oldal: nagyszerű piros pályák, főleg reggel a frissen ratrakolt nyomon. Délutánra kicsit buckás és jeges lett, de ez máshol is így van. Ha megoldanák a két oldal összekötését, akkor egy igazán kompakt kis pályarendszer lehetne.
Szállás és személyzet: Patty apartmanban laktunk. Igényes, szép apartman! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A hatalmas havat a gondnok folyamatosan takarította, minden elismerésem a számára.
A síkölcsönzőben is kedvesek és segítőkészek voltak, többen is beszélnek magyarul, nagyon könnyű mindent elintézni náluk.
Árak: Meglepően olcsó, még a drágának mondott Koliba Goral is, ahol nagyon finom sztrapacskát és brindzove haluskit ettünk. Öten egy kmplett vacsoráért fizettünk 45 eurót. A sört ugye nem is kell említenem, hogy milyen finom és olcsó. 1,40 és 2 euro között van.
Mindenkinek ajánlani tudom Donovalyt, különösen a nagyobb baráti társaságoknak, mert mindenki megtalálja a számára ideális pályákat.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.