Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Tibi68 kiemelt beszámolói

2014.01.30. Síterep: Chopok - Jasná, mások beszámolói
Üdvözlök mindenkit!
Múlt szombaton voltunk Jasnán és nagyon jól éreztük magunkat. Én nem értem a fanyalgókat. Kiváló pályák, szélcsend és napsütés volt. Csak egy piros pálya nem volt nyitva és a feketék, de ez érthető a korábbi hetek enyhe időjárása miatt. Folyamatosan hóágyúztak, úgyhogy biztos hamarosan megnyitják azokat a pályákat is. A szolgáltatások, éttermek, szerintem jó néhány osztrák pálya színvonalát veri. Az igaz, hogy az árak is osztrák színvonalúak, de szerintem egyszerűen tudomásul kell venni, hogy Jasna is Európa része. Miért adnának bármit olcsóbban mint máshol, ha ugyanazt tudják? Nekünk minden nagyon tetszett, biztos megyünk még!
h i r d e t é s
2013.02.13. Síterep: Donovaly, mások beszámolói
A múlt héten töltöttünk el 4 napot Donovalyn. Szerintem ez a pályarendszer ideális kezdők és még bizonytalankodók részére. A Zahradiste oldalon csupa kék pályák nagyon enyhe lejtéssel. Sorbanállás szinte semmi. Legfeljeb az ülős felvonónál alakult ki néha 2-3 perces várakozás. Ennyit a magyar határhoz közeli osztrák pályákon is kell várni, sőt!(pl Semmering)A felvonók szinte minden típusa rendelkezésre áll a tanuláshoz. Lassú tányéros, gyors tányéros, csákányos, (itt soha nem kellet várni)ülős mozgó járdával.
Ami a gyerekparkot illeti: Én még ekkorát nem láttam sehol!!
Nová Hola oldal: nagyszerű piros pályák, főleg reggel a frissen ratrakolt nyomon. Délutánra kicsit buckás és jeges lett, de ez máshol is így van. Ha megoldanák a két oldal összekötését, akkor egy igazán kompakt kis pályarendszer lehetne.
Szállás és személyzet: Patty apartmanban laktunk. Igényes, szép apartman! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A hatalmas havat a gondnok folyamatosan takarította, minden elismerésem a számára.
A síkölcsönzőben is kedvesek és segítőkészek voltak, többen is beszélnek magyarul, nagyon könnyű mindent elintézni náluk.
Árak: Meglepően olcsó, még a drágának mondott Koliba Goral is, ahol nagyon finom sztrapacskát és brindzove haluskit ettünk. Öten egy kmplett vacsoráért fizettünk 45 eurót. A sört ugye nem is kell említenem, hogy milyen finom és olcsó. 1,40 és 2 euro között van.
Mindenkinek ajánlani tudom Donovalyt, különösen a nagyobb baráti társaságoknak, mert mindenki megtalálja a számára ideális pályákat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 310 vendég és 17 regisztrált felhasználó látogatja.