Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Kisjoska kiemelt beszámolói
Kisjoska
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
Sziasztok ,

Mai napon meglátogattuk a síparkot . Eplény volt eredetileg a terv , de az ottani hétfői tömeget látva inkább ide terveztük a síelést . Negyed 10 fele érkeztünk , ekkor már voltak parkoló autók szép számmal és a pénztárnál is volt egy jelentősebb sor (20p). A pályán ez szerencsére nem látszott, 10 körül nagyon jól el lehetett férni és remek állapotot sikerült összehozni , várakozni egyik felvonónál sem kellet, délben ez 2-3 p re romlott . Kettő körül kezdett el látványosan fogyni a nép , ha valaki csak d.u jön ki jól járhat. Külön kiemelném az ott dolgozók kedves segítőkész hozzállását nekem ez hozzátett az élményhez. A hüttében elvitelre üzemel a buli , italok mellett HOT DOG, hamburger , melegszendvics a választék . Egy negatívum ahogy az előttem író is megjegyezte a beülős felvonó előtti kaotikus rész.
Kisjoska
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
Ausztria
Präbichl
2020.01.26.
A mai nap folyamán itt síeltünk, d.e 11 re már gyakorlatilag tele lett a P1es parkoló, a pénztáraknál zökkenőmentes volt a kiszolgálás várakozási idő nélkül. A Grübl felvonónál folyamatos volt a nagy sor,de tolakodás stb nem volt jellemző. A Polstar felvonónál általában nem kellett sorban állni. A múlt héten leesett hó gyakorlatilag elolvadt ,de profi a hóágyú renszer. A nap végére a kék pályák elég buckásak lettek. Jól kiépített és karban tartott pálya, ajánlható kezdőknek és közép haladóknak szerintem.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.