Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Zsuy kiemelt beszámolói
Zsuy
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Ausztria
Lackenhof
2009.01.04.
Mi is megérkeztünk Lackenhofból!
Kis falu, kevés házikóval,egy élelmiszerbolttal, egy síkölcsönzővel.
Nagyon kellemes kis síterep. Főleg,ha valakinek olyan időpontot sikerül kifogni,ami nem két ünnep közötti időpont,(és nem iskolai szünet).... De ahogy olvastam ez máshol is így volt. 10 éven aluliaknak nem kell bérletet venni, épp ezért a környék ikoláiból buszokkal hozták az "önjelölt kamikáze lurkókat". Nem voltak kevesen... Sajnos baleset is történt.
A pályák családi síelésre alkalmasak,gondozottak, a pálya jelölés valós. A Sporthotelről elöttem már írtak, minden tökéletesen ráillik.A kaja jó és bőséges,a szoba meleg,tiszta(bár a fürdő blokk felújításra szorulna-de ezt csak nagyon zárójelben jegyzem meg!)Szauna- gőzfürdő tökéletes. Jók az emeletenként kialakított társalgók.
Wifi: csak a bárban, és az étteremben. 5 euro/5 nap.
Személyzet nagyon jó fej,tiszta magyar.
Egyébként a hotelben is csak és kizárólag magyarok laktak.
Hotel elött közvetlen mini szánkópálya,az egész napos sízés után el nem fáradt gyerekek maradék erejének... Egyik este "léggömbök éjszakája" volt, ki lehetett próbálni a hőlégballonozást.
Az időjárásról: völgyben árnyék,fent néha napos, és nagyon hideg.
8-as-alja.jpg
felvonorol.jpg
felvonorol-2.jpg
leggombok-ejszakaja-2.jpg
neha-azert-a--nap-is-kisutott.jpg
SportHotel-hatterben-az-5-os-palya.jpg
szankopalya.jpg
Zsuy
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Szlovákia
Tátralomnic
2006.02.02.
Igen mindenképpen érdemes felmenni, mert a fenti piros és fekete pályának ugyan nem első osztályú a minősége,de a fekete egy nagyon jól síelhető pálya, és a piros pályában is csak annyi a negatívum,hogy keskeny.:(
Nem kell semmit gyalogolni a piroshoz, csak bennt kell maradni a kabinosban, és a második megállónál kell kiszállni.(mert ugye első "megálló "a kék pálya).
A feketéhez már kell sétálni kb. 2-3 percet,ami elég kimerítő tud lenni hegynek felfele. Arra már egy másik felvonó visz fel,az nem kabinos,hanem egy "libegő"....(engem igazából fémrúdra hegesztett játszótéri padokra emlékeztetett, de biztonságos volt és nem volt vele semmi gáz):DD
A piros pályára azért kell picivel magasabb sítudás mert nem csak keskeny hanem néhány helyen annyira kicsuszkálták ezt a keskeny pályát ,hogy a szikla kilógott a hó alól amit a léceink(és) testi épségünk bánhat:D. Én úgy érzem,hogy a piros pálya lejtése alapján akár kék is lehetne(mondjuk a pálya 2 harmada) igazából az teszi nehézzé hogy nagyon keskeny.Viszont! Az alja tök jól kiszélesedik,lankásabb lesz,ide lehet felyalogolni az első állomástól, itt van a 200 koronás magánkézben lévő felvonó.
Ha már az Ótátrafüredi fekete pályán lejöttél, akkor mindenképpen fel kell menned Lomnicon is a feketére, mert sokkal jobban lehet élvezni, mert széles, jó minőségű, egész könnyen síelhető pálya.Esetleg a tetején akadhatnak problémák mert ott a legrosszabb a minőség(ezalatt azt értem hogy buckás)és itt a legmeredekebb.Ezt láthatod a Fekete pálya nevű képen amit az oldalra csatoltam.(11.kép)
Na ez most jó kusza lett, de remélem ki tudod hámozni:))))))))))))))
Bár most olvastam vissza amit írtál,azért talán kezdésnek tuti jó lesz a kék pálya is.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.