Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Farkas Zsuzsanna kiemelt beszámolói
Farkas Zsuzsanna
3 élménybeszámolót írt
3
20 éve tag
Bulgária
Banszko
2014.07.28.
Banskoban tartanak Európa Kupa és Világkupa versenyeket is, így a pálya meredeksége nem okozhat gondot.
Évek óta éprilis elején vannak az utolsó versenyek, amikor ugyan már elég vized a hó, nem nagy élmény, de még mindig van elegendő.
A szállások meg minden szempontból megfelelnek a nyugat-európai színvonalnak, fele árért. 4 csillagos wellness szállodákban lehet lakni annyiért, mint Ausztriában egy egszerűbb panzióban. Így ez sem lehet gond.
Sajnos főszezonban nem voltunk még, így a sorbanállásról nincsen élményünk.
Farkas Zsuzsanna
3 élménybeszámolót írt
3
20 éve tag
Ausztria
Planneralm
2006.02.16.
Egy zsákut végén eldugott kis hely, csodaszép környezet, óriási hó. Talán tavaly volt oda több magyar is bezárva a tervezettnél hosszabb időre a nagy havazás miatt. Nem túl sok pálya, de nagyon kellemesek és olcsó is. Van turista szálló, és van egy magyarok által üzemeltetett kis kellemes hotel jó kajával és szaunával. Jó baráti társasággal, nyugodt kikapcsolódásra tökéletes. És nincs is nagyon messze.
Farkas Zsuzsanna
3 élménybeszámolót írt
3
20 éve tag
Ausztria
Grebenzen
2006.02.16.
Grebenzen és Murau más tipusu hely. Murau nagy buli, sok pályával, sok emberrek, sok érdekességgel és étteremmel. Grebenzen egy csendes hely, falusiasabb. Kisgyereknek ugyanúgy van bébi felvonó és tanuló pálya. Mindkét helyen voltam, mindkét helyen éreztem jól magam,inkább a Te mentalitásodtól függ,milyen tipusú helyeken tudod jól érezni magad. Grebenzen kicsit - fél órával - közelebb van, és egy kicsit olcsóbb. De olyan közel vannak, hogy egy füst alatt akár mindkettőt kipróbálhatos.Március 10. körül mindkét helyen lesz hó, és Murauban rengeteg magyar lesz, nagy felhajtással - több magyar amatőr és profi verseny is van ott abban az időszakban.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.