Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

losgyan kiemelt beszámolói
losgyan
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2020 Március 7.-én szombaton kerestük fel Hirschkogelt legkisebb lányunkkal. Eddig nem voltunk itt, de a közelsége és az ígért hó mennyiség és ígért kedvezőbb szélviszonyok meggyőzőek voltak egy márciusi egy napos csúszásra. Nem volt tömeg a pályákon. Az 1-es kék a 3-as, 4-es és az 5-ös piros pálya működött, mind a pálya nehézsége, mind a minősége nagyon jó volt. Ebéd után azért az 5-ös alja elég kásás volt. Az 1-es aljának külső íve is kicsit kásásabb volt délutánra. A kabinos felvonó előtt már délelőtt kásásodott. A pályák táblázása nem volt mindenhol egyértelmű, azt lehetne javítani. Az 5-ös és 4-es pálya közötti hüttében ebédeltünk, ahol gyorsan kiszolgáltak, az ebéd is jó volt. A személyzet kedves volt és beszélek angolul is.
Összességében egy jó nap volt, egy nem nagy, de jó pályát ismertünk meg ahova biztosan vissza fogunk jönni, reményeink szerint a család többi részével kiegészülve. 1-2 napos csúszásra, besíelésre, vagy levezetésére kiváló. A nagyok miatt nálunk a több napos síelésre már nem biztos hogy választanának.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.