Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

drCaligari kiemelt beszámolói
drCaligari
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Szlovákia
Myto
2009.01.09.
dec.31-en voltunk itt. Ket palya mukodott, ami igazabol csak egy. A jegy szerintem a szolgaltatashoz kepest nagyon draga. Mindennek ellenere jol ereztuk magunkat, mert az az egy palya nem volt roszz, bar delutanra mar elegge kikopot es jeges volt. A palya kozepe tajan van egy resz ahol iszonyatosan buckas (borultunk is nagyokat), igy csak magabiztos sieloknek ajanlanam. Tanulokat nem erdemes ide hozni, ugyanis az also resz ahova kulon felvono is visz eleg meredek es jeges, az egesz hossz legmeredekebb resze. Nagy pozitivum viszont, hogy a datumot figyelembeveve igen meglepo volt, hogy gyakorlatilag nem volt sor egyik felvononal sem. Delutan a sorbanalasi ido max 2 perc volt,de volt olyan, hogy egyenest az ulesbe csusztunk be.
Egy napot el lehet rajta csuszkalni, de kb. 10 km van innen Certovica ami sokkal olcsobb (kb 200 skk kulonbseg), de valtozatosabb, szebb, jobb, tobb.
drCaligari
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2009.01.09.
Mi jan 3-an es 4-en voltunk a Jasnan. Nekem nagy elmeny volt, mert meg soha nem voltam itt. A sorban allas eloszor elgge elkedvtelenitett, de aztan rajottunk, hogy mindig kulso ivre kell sorakozni/tolakodni es igy jelentosen, kb 50% lecsokkent a sorba toltott percek szzama. 4-en szombaton meglepodve tapasztaltuk, hogy sokkal kevesebben voltak mint elozo nap. Ez nem tudom minek koszonheto, de velhetoleg osszefuggesben van azzal, hogy barataim nem tudtak eljutni Karkkoba a dugo miatt. Talan a turnusvaltasnak volt koszonheto, hogy penteken rengeteg Lengyel tavozott Szlovakiabol. Fontos info, aki meg nem volt itt es szeretne felmenni a tetejere, az jol oltozzon fel mert mire felvitt a ketszemelyes felvono azt hittem megfagyok, pedig nem vagyok egy nyavogos tipus. Jol erezheto a kb 10 fok kulonbseg komboba a fagyos szellel. Egy kis ajanlat meg a vegere, aki erre jar mindenkeppen probalja ki a 12-es palyat, a legszorakoztatobb csuzda ahol valah jartam megha csak piros is.
Jo szivel ajanlom mindenkinek, en nagyon jol ereztem magam itt.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.