Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

mnkj kiemelt beszámolói
mnkj
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Kedden voltunk kinn. Az idő lenn szuper volt, a csúcson deltás. A fenti két pályán emiatt csak egyet csúsztunk. A viszonylagos tömeg az 1-est kb. délre szétsíelte, az 1b ág még sokkal jobb állapotban volt délután is. Érdekes mód néhol már reggel, illetve viszonylag korán széttúrt pályákkal találkozhattunk. Talán elromolhatott egy ratrak? A Stuhleckban alatt napközben szereltek egyet... Amelyik pályát rendesen megcsinálták, azok viszont szuperek voltak. Az oldalsó Familienliftre kb. 20 Euróért lehet jegyet venni. Tanulni tökéletes és 30 perccel tovább is nyitva tart.
mnkj
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Magyarország
Eplény
2015.02.13.
Korábban még sosem csúsztam a hármas pályán, de ma kipróbáltam. Azt kell, hogy mondjam, hogy a vége nagyon jó! Igaz, hogy rövidke kis szakaszról van szó, meg, hogy az eljutás addig nem sok izgalmat rejt, de ma egymás után jó párszor lejöttem rajta. A többi pályával szemben több előnye is van: a nap végén sem buckásabb, mint reggel és nincs rajta egyáltalán tömeg. :-)
Kipróbáltam a 4-est is. A végén a meredekebb része szintén nagyon jó. Kár, hogy ilyen meleg az idő. Reggelre megfagy a nappal olvadozó hó. Mivel hétvégén nem merek lemenni, remélem, hogy jövő hétig még kibírják ezek a pályák is. Bár a hármas kb. az ülős alatti szakasza már tényleg csak egy keskeny nyomtávon járható.
1-kor eljöttünk, addigra már a fenti parkolóban is sok autó állt. A liftnél nem kellett szinte semmit sem várni. A tömeg eloszlott a pályákon. Milyen jó is lenne, ha egész szezonban nyitva lehetnének ezek a pályák is.
mnkj
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Ha még nem késő...
Szombattól keddig voltunk kinn. Szombaton eső esett a középső állomásig, így a lenti feketék korcsolyapályák voltak, a lecek kb 90%ban keresztben álltak a pályán, viszont egyáltalán nem buckásodott. :-). Fölötte majdnem a fenti állomásig kicsit jeges volt, itt havas eső esett. Feljebb viszont kifejezetten szuperek a pályák. A hatos oldalán az alja felé szintén kissé jeges. Ugyanez vonatkozik a Rozi végére is. Viszont hétfő, kedd egész nap lőtték a 2-est, a 17 meredek részeit, a 11-es aljánál is láttam ágyút, valamint kedden már az 1-est is csinálták.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.