Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Sziszó78 kiemelt beszámolói
Sziszó78
3 élménybeszámolót írt
3
9 éve tag
Szlovákia
Chopok - Jasná
2022.03.20.
Északon voltunk a Grand Jasnában, teljesen rendben van, mint szálloda. Simán hozza a 4 csillagot, bárhol a világon. Személyzet kedves, segítőkész, pálya az ajtóban.
Eddig még sose sieltem így, ilyesmi helyrekre is csak céges úton megyek, nem vagyok az a nagy wellness és szálloda rajongó. Utolsó pillanatban találtuk ki a sielest és "olcsó" volt bérlettel együtt, gopass pontokra volt plusz kedvezmény is, ezért gondoltuk, hogy miért ne.
Amúgy jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek egy kripóbálasra, főleg aki szereti ezeket a nagy szálloda, wellness hétvége programokat.
Sziszó78
3 élménybeszámolót írt
3
9 éve tag
Szlovákia
Chopok - Jasná
2022.03.20.
Mi is most jöttünk meg Chopokról vagyis Jasnáról. Pályák reggel tökéletesek. Északon elég sokáig bírják, a kiskabinos alatt a 10es a nap végéig kitart, a 7es fekete is egész jó sokáig. Délen már délelött lazább a hó, de március közepe-végén ez normális/várható.

Túrasível nem tapasztaltam, a köveket a pálya szélén, inkább a kemény alapra ráfaralt hó és a fókawaxolás hiánya okozott több gondot az 1c-n....az utolsó 50-80m szintet gyalogoltam, a fókára fagyott hó miatt.

És a 80eur/nap/fő mit kaptunk:
- 4 csillagos szállás
- éjszakák számával megegyező síbérlet
- remek reggeli, hatalmas választék
- ingyen parkolás
- 10m gyaloglás a pályáig
- remek szaunák, finn, infra, aromaterápiás gőz, só
- külteri pezsgőfürdő.....na ide azért nem egyszerű bejutni, szaunák üresek, nindenki a melegvízben akar pezsegtetni :)

Az egész pont olyan mint bármelyik magyar wellnes szálloda. Mindenféle társaság, nagy tömeg, ipari hangulat.....arany színű hótaposó, luxus autók....egyszer ki kellett próbálni.

De asszem nekem marad a Chata Trangoska, sör már a bejelentkezés közben, az otthonról hozott pálinka a bár zárása után, a mindenféle népek, szintén otthonról hozott piái....a répa párlat földes ízét most is értem a számban :) másnaposan fóka a Gyömbérre vagy séta Kosodrevinához. A vicc része, hogy árban nincs is nagy különbség.
Sziszó78
3 élménybeszámolót írt
3
9 éve tag
Mi is tegnap voltunk, reggel nyitásra érdemes menni, akkor lehet pár kört menni várakozás nélkül. Aztán szépen sorbanállásos beszélgetéssel elrepül a nap :)

Reggel a pálya szuper volt, de elég hamar, kb 10:30ra romlott az állaga, de fura mód ezt a szintet végig tartotta, semmi komolyabb buckásodás, vagy zavaróan sok jeges folt nem volt.

Mi 29 kört tettünk meg, majdnem összejött 1 óra síelő idő és 20km táv:)
Összességében jól éreztük magunkat
Én nagyon féltem, hogy a sok sorbanállás majd élvezhetetlenné teszi a napot, de nem...végre síeltem és csak ez számított :) Valamikor megnézzük Eplényt is.
PIC-20210202-132326.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.