Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Schneeglöckchen kiemelt beszámolói
Schneeglöckchen
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ausztria
Hinterstoder
2019.01.29.
3 napot töltöttünk el itt 2018 januárjában. Nem volt túl nagy hó, kb 80 cm. Igazi családi síterep és tetszett, hogy nagyon szépen voltak kezelve a pályák, sok széles pálya is volt, szép volt a környezet. Szállásunk is jó volt így idén visszatértünk. 2019-ben bőkezűen bánt velük Holle anyó, 260 cm porhó, ideális hőmérséklet kb - 6 fok. A pályakezelés - ha volt egyáltalán a 3 nap alatt - kritikán aluli. Ottlétünk alatt esett a hó, de csak 5-6 cm naponta. Csak néhány pályát kezeltek le este. (szállásunk ablakából ráláttunk a hegyre: nem mentek a ratrakok) A legnagyobb forgalmú pályákat sem tolták le egyik napról a másikra. Inferno pálya szinte használhatatlan. Ha le is lehetett jönni, élvezhetetlen volt. Nem tudom, hogy mi történt egyik évről a másikra, de jövőre biztosan nem ide megyünk. Ez most csalódás volt.
Schneeglöckchen
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ausztria
Bad Gastein
2013.02.19.
Idén január végén voltunk Bad Gasteinben első alkalommal családdal, 2 tinédzser gyerekkel.
Maga a hely nagyon tetszett, szép, hangulatos, valamennyi síterep könnyen elérhető autóval. Dorfgastein kivételével mindet kipróbáltuk. Az infrastruktúrája elég jó, azonban a pályák állapota hagyott kívánnivalót maga után! Bad Gasteinben a pálya alján történő parkolás (főleg hétvégén) iszonyú zsúfolt és kaotikus (egyszerűen kevés a parkoló, kocsik egymás hegyén -hátán, sokan csak a távolabbi utcákban tudnak parkolni. Bad Hofgastein ilyen szempontból jó, csak a nagy kabinos felvonónál állandó a zsúfoltság és sorbanállás. A legjobb választás Angertal: bármelyik hegyen síelhetsz, bőséges kiépített parkolási lehetőség, mosdók stb., nekünk ez jött be legjobban.
A pályakezelést finoman szólva nem vitték túlzásba a sógorok. Egyik nap kipróbáltuk Sportgasteint. A pályák nem lettek volna rosszak, azonban a pályák, főleg a felső szakaszok állapota egyszerűen minősíthetetlen, kritikán aluli volt. Úgy nézet ki, mint amit hetek óta nem ratrakoltak . Oda biztosan soha többet nem megyünk. Én még Ausztriában ilyen igénytelen pályagondozással nem találkoztam. Megjegyzem, hogy a hó minősége hibátlan volt, tehát nem lehetett az időjárásra fogni.
Bad Gasteinben és Bad Hofgasteinben voltak nagyon kellemes pályák is. Összességében vegyes érzésekkel jöttünk el.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.