Ecowear

Ecowear
Profil:ruházat / webáruház
Kínálat:Ecowear: környezetbarát sí- és snowboard kabátok, nadrágok, kiegészítők. Picture, O'Neill, Tentree és Mizu termékek
Cím:4031 Debrecen, Gyepűsor út 5/a (telephely)
Telefon:+36 30 634 9401
Web:https://ecowear.hu
Ecowear
Ez a történet akár Rólad is szólhatna, hiszen Te is itt böngészel kedvenc téli sportod weboldalán.

Minden 2015-ben kezdődött… A Francia Alpok lejtőin feltűnt két srácon egy "újrahasznosított" logós Picture Organic Clothing felszerelés. Mondanom sem kell, hogy szerelem volt első látásra, én is ilyenben akartam csúszni. Hazaérkezve minden követ megmozgattunk, hogy beszerezzek egyet magamnak, de sehol nem volt kapható.

A vágy álommá nőtte ki magát. Szeretjük a téli lejtőket, ezért aggódással tölt el, hogy a klímaváltozás miatt egyre kevesebb hóval, egyre szeszélyesebb időjárással találkozunk síelés közben. Milyen az, amikor csak a pályán van hó, a fák pedig sötétek? Arról álmodtunk egy nagyot, miért ne tehetnénk valamit a teleink megóvásáért. Az álomból pedig megszületett az EcoWear webáruház.

Közben kiderült számunkra, hogy az "újrahasznosított" logó nem csak menő, de hatalmas értéket rejt. Soha nem gondoltuk volna, hogy a ruhaipar ennyire jelentős terhelést jelenti a bolygónknak, a munkakörülményekről nem is beszélve, így amit a Picture-nél csinálnak, az nem csak "eco-fanok" szórakozása, hanem a komoly problémák megoldása. Az EcoWear webáruház pedig kifejezetten ilyen, környezetbarát termékekre szakosodott.

Lássuk mit találhatsz meg kínálatunkban:
Organic Clothing - újrahasznosított poliészter felhasználásával készülő téli ruháit (sí és Snowboard kabátok és nadrágok), biopamutból készült pólók, pulóverek és nadrágok, valamint szintén újrahasznosított poliészterből készülő nyári sportruházat – boardshortok.
O’Neill- Ezt a márkát biztosan nem kell bemutatnunk. De talán érdemes felhívni a figyelmet az óceánok védelmében kialakított termékvonalukra, aminek a megtestesítője az O’Neill Blue. Itt szintén megtalálhatóak a prémium minőségű, újrahasznosított alapanyagból készülő sí és snowboard ruházat, valamint nyári boardshortok és fürdőruhák. De biopamutból és BCI pamutból készülő pólóik, ruháik is az etikus ruházat képviselői.
TenTree
– Az új nagy kedvencünk! Bár még itthon kevésbé ismert ez a Kanadai márka, hisszük, hogy segítségetekkel egyre többen megismerik majd kishazánkban. Az újrahasznosított poliészterből, biopamutból és Tencell-ből készülő termékek csak egy részét jelentik az környezettudatos szemléletnek. A gyártó minden egyes eladott termék után 10 fát ültet el, hogy ne csak védjék környezetünket, de helyre is állítsák az emberiség által okozott károkat. Kínálatunkban hétköznapi használatra szánt, mégsem hétköznapi minőségű pólókat, pulóvereket, és egyéb kiegészítőket találhatsz.

Próbáld ki Te Is, hisszük, hogy szeretni fogod!

Webáruházunk választékát a Mizu elnyűhetetlen zerowaste termékei, A Barts környezettudatos kiegészítői, és a Julka és UrbanZerowaster bevásárló táskái teszik teljessé.

Munkánkat a Picture Organic Clothing jelmondatát követve végezzük:

Csússz, védj, oszd meg!
  • Csússz a legszebb helyeken!
  • Védd a környezetet, hogy a gyermekeid is átélhessék ezt az érzést!
  • Oszd meg az élményt barátaiddal!
Minket nagyon meggyőztek, és remélem téged is.

Szeretettel várunk az EcoWear webáruházban!

Bővebb infó: https://ecowear.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.