Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Montagna Sport

Montagna Sport
Profil:sí / snowboard / ruházat / szaküzlet / kölcsönző / szerviz / webáruház
Kínálat:Új és használt sílécek, síruházat nagy választékban
Akció: GoPro, Hero, Insta akciókamerák bérlése.
Cím:1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 136. (az udvarban)
Telefon:70/617-0244
Web:https://montagna.hu/
Montagna Sport
Montagna Sport
Profil:sí / snowboard / szaküzlet / kölcsönző / szerviz / nagyker
Kínálat:JET ruházat és SOFTSHELL nadrágok nagy választékban közvetlenül a gyártótól
Akció: GoPro, Hero, Insta akciókamerák bérlése.
Cím:3000 Hatvan, Dembinszky u. 17/b
Telefon:37/344-125, 06 30/269 8688
Web:https://montagna.hu/
Montagna Sport
A Montagna Sport 1993-ban alakult egyéni vállalkozás formában. Kezdetben használt sífelszerelések értékesítésével, ill. kölcsönzéssel foglalkoztunk kielégítve ezzel az egyre nagyobb mértékben jelentkező síelési igényeket.

2001 óta tevékenységünk kiegészült : ugyanis kifejlesztettünk egy a síelők által nagyon kedvelt, funkcionálisan tökéletes elasztikus anyagból készült JET SÍNADRÁGOT, melynek gyártása, kis-, és nagykereskedelmi forgalmazása azóta is tevékenységünk egyik fő része.

Az egyéni vállalkozás családi Kft-vé nőtte ki magát. Budapesten szezonálisan síkölcsönzőt és sportszaküzletet üzemeltetünk, a hatvani üzletet pedig új helyszínre helyeztük át.

Jelen voltunk minden évben a Hungexpo által szervezett Hó Show-n, valamint a budapesti és vidéki síbörzéken. Termékünkkel nagy sikerrel vettünk részt a 2008-as téli müncheni szakkiállításon, az ISPO-n. Az európai szakvásárokon való megjelenés további terveink közé tartozik. Vásárlóinknak teljes szolgáltatást tudunk nyújtani: válogathatnak 1-2 szezonos és új sílécekből, sícipőkből, a jet termékekből óriási méret- és színválasztékkal állunk rendelkezésükre, de hagyományos sínadrágot és márkás dzsekiket is forgalmazunk.

A teljes körű kiszolgálást csak fokozza, hogy bármilyen kiegészítő ruházatra van szükségük, mindent megtalálnak nálunk. A léceket professzionális gépekkel szervizeljük, és mód van mind egyéni, mind csoportos kölcsönzésre, sőt még utasbiztosítását is megkötheti nálunk.

A Montagna Sport hitvallása, hogy minél több embert meg kell ismertetni a síelés nyújtotta felszabadító, boldog érzéssel, az pedig a mi feladatunk, hogy a tökéletes élmény eléréséhez biztosítsuk a technikai hátteret, szakmai tanácsadásunkkal hozzá segítsük vevőinket a jó döntésekhez.

Bővebb infó: https://montagna.hu/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »