Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jet nadrág síeléshez - felnőtteknek és gyerekeknek is ajánljuk

2007.05.22.

Az úgynevezett jet-nadrág háromrétegű anyagból készülő, speciálisan síelésre gyártott nadrág. Ismertetőjele, hogy lábra simul, szára viszont erősen trapéz fazonú, hogy elférjen alatta a síbakancs. A belső csizmaszár szorosan ráhúzható a cipőre, így kiszorítja a havat.
Sokan - részben a karcsú alakjukat hangsúlyozni kívánó hölgyek, illetve akik éppen a többlet kilókat szeretnék elfedni, valamint a gyors, könnyed mozgást kedvelő férfiak - a mai napig előnyben részesítik a jet-nadrág viseletét az anorák illetve most divatban lévő vastag sínadrágokkal szemben. Egy új felnőtt jet-ski nadrág ára 20 ezer Ft körül van.
A jet nadrágokat gyártja és forgalmazza a Montagna Sport
A jet nadrágokat gyártja és forgalmazza a Montagna Sport

A jet-nadrág előnyei:

  • meleg, de mégsem pufi
  • lélegzik, nem izzad bele a síelő
  • nem ázik át ugyanis az anyagban lévő szivacsréteg nem engedi a testhez a nedvességet
  • a térdtől lefelé végigfutó szivacsbetét védi a térdet és a sípcsontot az eséseknél
  • rugalmas, követi a test mozgását
  • csinosan a testre feszül
A jet-nadrág alá maximum egy harisnyanadrág és egy testhez álló pulóver kell, fölé pedig egy mellény vagy bármilyen dzseki jó az időjárásnak megfelelően. Ugyanebből a rétegelt anyagból készül mellény és kabát is, melyeknek a színét a kabátéval össze lehet hangolni.
A három darabból álló együttes jól variálható. Gyermekek, felnőttek, férfiak és nők egyaránt viselhetik! Magas és alacsony, pocakos méretekben is kapható egészen az extráig.

Aki egyszer síelt már JET-nadrágban, mindig azt a komfort érzést fogja keresni, amit ez a funkcionálisan jól megtervezett, esztétikus és praktikus öltözet nyújt. A speciálisan síelésre kiképzett többrétegű anyag bár fogásra nem vastag, szerkezete miatt mégis nagyon jó meleg. Rugalmassága révén követi a test vonalát, könnyű benne mozogni; szellőzőképessége miatt nem izzad meg benne a sportoló. A hó lepereg róla, nem ázik át, a térdtől a lábszáron át végigfutó erősített szivacsréteg és a kamásli a biztonságot szolgálja; a kantáros fazon és az elasztikus anyag csinossá teszi viselőjét, valamint alkatunk változása ellenére biztosítja az évekig tartó viselési lehetőséget.

A Montagna Sport Készítői Nagykereskedés újabb fazonban és színekben (14 féle), többféle vastagságú, de ugyanolyan szerkezetű anyagból kínálja termékét széles választékban valamennyi korosztály számára, melyhez újfajta fazonban készülnek női és férfi kabátok, mellények is.
KOMMENTEK
kaid012 | 2010.12.03. 10:26
Ezek nagyon jók! Hihetetlen hogy ilyen vékony és mégis jól melegít.
Ilyen kéne a törpémnek is a játszótérre, máris könnyebb lenne télen felmászni a mászókára ;)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.