Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Montagna Sport Budapest

sí / snowboard / ruházat / szaküzlet / kölcsönző / szerviz / webáruház / nagyker
Új és használt si-és snowboard felszerelés a legnevesebb márkákban; új ruházat normál és extra méretekben, kiegészitők teljes skálája, jet nadrág a gyártótól
Cím
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 136. (az udvarban)
Telefon
+36 70 617 0244

A MONTAGNA SPORT RÖVID TÖRTÉNETE: 28 ÉV DIÓHÉJBAN

Cégünk 1993-ban alakult egyéni vállalkozás formában, később családi kft-vé nőtte ki magát. Kezdetben használt sífelszerelések értékesítésével, ill. kölcsönzéssel foglalkoztunk, ezzel segítve a síelés kultúrájának kialakulását Magyarországon.

2001 óta tevékenységünk kiegészült: ugyanis kifejlesztettünk egy a síelők által nagyon kedvelt, funkcionálisan tökéletes elasztikus anyagból készült JET SÍNADRÁGOT, később jet felsőket, melynek gyártása, kis-, és nagykereskedelmi forgalmazása azóta is tevékenységünk része.

Jelen voltunk minden évben a Hungexpo által szervezett Hó Show-n, valamint a budapesti és vidéki síbörzéken, szponzori kapcsolatban vagyunk jelenleg is a Síakadémiával, és a Szervátültetettek Egyesületét rendszeresen segítjük.

SAJÁT ruházati termékeinkkel nagy sikerrel vettünk részt a 2008-as és 2009-es téli müncheni szakkiállításon, az ISPO-n, valamint részt vettünk más téli sport szakkiállításokon Brnoban két ízben, Kielcében és Trencsénben is, mely bemutatkozások új külföldi kapcsolatok kezdetét jelentették.

A budapesti DIVEX áruházakban, később a debreceni és veszprémi INTERSPORTBAN termékünk a téli sportok egyik vezető terméke volt éveken keresztül.

A hatvani üzlet után 2007-ben Budapesten is sportszaküzletet és kölcsönzőt nyitottunk, a hatvani üzletet pedig új helyszínre helyeztük át. Gyöngyösön 5 éven át, Budán két szezonban nyitottunk új üzleteket. A folyamatos növekedést, az árukészlet bővítését mindig elsődleges feladatunknak tekintettük, ezért a hatvani és a zuglói üzletre koncentráltuk erőinket.

A zuglói üzlet a kezdetektől azonos helyen működik, immár 160 négyzetméteresre bővített területtel. Vásárlóinknak teljes szolgáltatást tudunk nyújtani: válogathatnak 1-2 szezonos magas kategóriájú használt és új sílécekből, sícipőkből, melyek reprezentálják valamennyi gyártó új fejlesztéseit. Kínálatunkat kibővítettük a használt és új snowboardokkal és hozzá való legújabb technológiát képviselő cipőkkel; kevesebb sífutó léc és túrasí is van készletünkben.

Szervizparkunkat professzionális gépekkel újítottuk meg az elmúlt években, így nemcsak saját felszereléseinket tartjuk karban, hanem a lakossági szerviz igényeket is egyre bővülő számban elégítjük ki.

Óriási készlettel szolgáljuk ki mind az egyéni, mind a csoportos kölcsönzési igényeket. Már nemcsak felszereléseket lehet kölcsönözni, hanem a 2 éve indított ruházat és néhány kiegészítő bérlése is lehetővé vált minőségileg magas kategóriás árut kínálva.

Üzleteinkben a kinőtt sífelszerelések cseréje is megvalósítható értékegyeztetéssel, így a gyermekek felszerelése a következő vásárláskor cserealapnak számít.

Célunk, hogy síelőinknek ne kelljen bejárni több szaküzletet, nálunk mindent megtaláljanak. Többféle minőségben, a közepes kategóriától a legmagasabb technikai tudású kiegészítőkig, mindent kínálunk új árukészletünkben, Európa vezető márkáinak termékeit népszerűsítve. Bukósisak, szemüveg, aláöltöző, zokni, maszk, kesztyű óriási szín-és méretválasztékban megvásárolható.

Ennyiféle sí-és snowboard nadrág, hozzá való dzseki teljes színskálában sehol nem található, mint nálunk! Mi még a plus size sportolókra is gondolunk, nekik is nagy választékot biztosítva.A JET nadrágokból szükség esetén az egyéni méretre gyártás is megoldható.

A márkás sí-és snowboard ruházatból és a sokféle kiegészítőből színben, stílusban csinos, modern, funkcionális együttesek alakíthatók ki.

Weblapunk webáruházként is működik. Rendelés előtt szívesen adunk tanácsot termékeink kiválasztásához. Üzleteinkben a szezonban meghosszabbított és hétvégi nyitva tartással, családias kiszolgálással, rugalmas megoldásokkal, szakmai tanácsainkkal segítjük vásárlását, hogy a síeléshez kötődő élményei még szebbek és maradandóbbak legyenek!

Jöjjön, minderről győződjön meg személyesen is!

Bővebb infó: https://montagna.hu/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.