Menü ≡

Ecowear

Ecowear
Profil:webáruház
Kínálat:Környezetbarát sí és snowboard kabátok, nadrágok, kiegészítők. Picture, O'Neill, Tentree, és Mizu termékek.
Cím:4031 Debrecen, Gyepűsor út 5/a (telephely)
Telefon:+36306349401
Web:https://ecowear.hu
Ecowear
EcoWear.hu - Környezetbarát sportruházat

2015-óta forgalmazunk környezetbarát ruhákat (főleg síruházatot) Magyarországon. Az egész azzal kezdődött, hogy megláttam a Francia Alpokban két srácon egy "Újrahasznosított" logós Picture szettet, és egyből bele szerettem. Nem tudtam hova tenni, hogy hogy lehet egy síruha újrahasznosított, de én is ilyenben akartam csúszni. Azóta is minden nap hatalmas örömmel veszem fel a Picture kabátomat, és gondolva a hozzám hasonló, egyediséget kereső síelőkre/boardosokra létrehoztuk a PictureShop.hu webáruházat, ahol kizárólag Picture retmékeket forgalmazunk.

Közben kiderült számomra, hogy az "újrahasznosított" logó nem csak menő, de hatalmas értéket rejt. Soha nem gondoltam volna, hogy a ruhaipar az olajipar után a második legnagyobb terhelést jelenti a bolygónknak, a munkakörülményekről nem is beszélve, így amit a Picture-nél csinálnak, az nem csak "eco-fanok" szórakozása, hanem a komoly problémák megoldása. Az EcoWear webáruház pedig kifejezetten ilyen, környezetbarát termékekre szakosodott, így a Picture Organic Clothing termékek választéka ki fog egészülni más, környezetbarát márkák kínálatával is. Az újrahasznosított poliészter technikai ruhákon kívül biopamutból készült hétköznapi pólókat és pulcsikat is megtalálhat nálunk.

A környezetbarát alapanyagok mellett fontos kiemelni, hogy a 2017/18-as téli kollekció, már teljesen PFC mentes vízlepergető bevonattal készült, így a nagy márkákat jóval megelőzve tesz eleget a Picture a GreenPeace ajánlásának. A mérgező vízlepergető bevonatról itt olvashat bővebben:
www.ecowear.hu/ez-lehet-a-sikabatok-jovoje/

A Picture Organic Clothing fiatal tulajdonosai és tervezői maguk is aktívan élik a téli sportokat, így sok ötletes megoldással találkozhatsz a ruhákon. Minden problémát amivel találkoztak sportolás közben figyelembe vettek a termékek tervezésekor. Kijelenthetjük, hogy a ruhák "Síelőktől síelőknek, szakértelemmel, tudással és a jövőre tekintő gondoskodással" készülnek.

A cég jelmondata: Csússz, védj, oszd meg!
  • Csússz a legszebb helyeken!
  • Védd a környezetet, hogy a gyermekeid is átélhessék ezt az érzést!
  • Oszd meg az élményt barátaiddal!
Minket nagyon meggyőztek, és remélem téged is.
Nézz szét webáruházunkban, találd meg te is a kedvenced! Részletes tájékoztatást nyújtunk minden terméknél a megfelelő méret kiválasztásához!
Ha véletlenül mégse lenne tökéletes a méret, egy alkalommal ingyenesen kicseréljük neked /A csere természetesen csak a készlet erejéig lehetséges./

Bár úgy gondoljuk, hogy ha kézbe veszed a megrendelt ruhát, te is beleszeretsz, mint mi, de ha mégsem így történne, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted hiánytalan csomagolással!
És hogy miért igazán jó választás az EcoWear? Mert csak kiváló minőségű ruhákat forgalmazunk! Akkor lesz egy ruhadarabnak a legkisebb a széndioxid lábnyoma, ha minél tovább tudjuk használni, és minél kevesebb újat kell venni.

Tűnj ki te is a tömegből és védjük együtt a jövőnket!


Bővebb infó: https://ecowear.hu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »