Menü ≡

Sítechnika Kft. - Dorog

Sítechnika Kft. - Dorog
Profil:sí / snowboard / ruházat / szaküzlet / kölcsönző / szerviz / webáruház
Kínálat:sí- és snowboardoktatás műanyag pályán
Cím:2510 Dorog, Szigligeti út 30.
Telefon:30/386-3377
Web:http://www.sitechnika.hu
Sítechnika Kft. - Dorog
1998-ban síoktatókból alakult meg a Sítechnika Kft. A kezdeti nehézségek ellenére 2000. december 10-én nyitotta ki kapuit a műanyag borítású tanpálya, mely Dorog Város központjában egy iskola udvarán létesült. Több mint 3000 m3 föld megmozgatásával „ hegyet ” építettünk, melynek oldalára 500 m2 speciális műanyagburkolat került. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően egy évvel később már tolókaros felvonó szállította a „ csúcsra ” a sízőket, és hogy az esti órákban is el lehessen sajátítani a sízés tudományát, modern világítást kapott a pálya. Ezzel egy időben kezdtük meg használt sífelszerelések forgalmazását, kölcsönzését, valamint alapgépekből álló szervizünkben a felszerelések javítását. Az igények növekedésével folyamatosan bővítettük boltunkat, korszerűsítettük sí-, és snowboard szervizünket, a kölcsönözhető felszereléseinket újakra cseréltük. A bolt profilját megváltoztattuk, a használt sí- és snowboard felszerelések mellett új, korszerű áruval töltöttük fel üzletünket. Ma már mindenki megtalálja a neki szükséges felszereléseket az alaptól a versenyfelszerelésekig.


A minőség javításának jegyében szervizünket korszerű gépekkel, berendezésekkel szereltük fel, így a legkülönbözőbb szerviz feladatokat is kiváló minőségben tudjuk elvégezni. Síoktatóink az egész tél folyamán oktatnak Ausztria, vagy a szomszédos Szlovákia síterepein. Tudjuk és hisszük, hogy munkánkat csak maximális felkészültséggel végezhetjük, ezért folyamatosan részt veszünk a Síoktatók Magyarországi Szövetsége – melynek mindannyian tagjai vagyunk - által szervezett tanfolyamokon és továbbképzéseken, figyelemmel kísérjük a sívilág újdonságait és változásait. Ezek vagyunk Mi, a „ fehér csoda” megszállottjai! Ha a részletek is érdekelnek, keress bennünket, vagy böngészd honlapunkat!

Ruházat: Diel, Nordica, Ice Peak
Sílécek: Atomic, Head (Head Kears), Rossignol férfi, és női sílécek széles választékban kezdőtől a profiig!
Ezen kívül: Minőségi síszemüvegek, síbukók, aláöltözők, kesztyűk, protektorok, impregnáló szerek, táskák, meleg sapkák és minden ami síeléshez, és snowboardozáshoz szükséges megtalálható üzletünkben!

Új webáruházunk: www.sportosbolt.hu

Ha gond van a sícipőddel, mi megoldjuk:
www.sicipotagitas.hu
www.sicipoformazas.hu

Bővebb infó: http://www.sitechnika.hu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »