Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

sielőnő által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
sielőnő
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.01.23. 11:07
Sziaztok!!

Én most jöttem haza Folgaridából, és egy napot Tonalén is voltunk. Pont elég is volt. A gleccser is jó, de szerintem 1-2 csúszásnál nem ér többet. A lenti pályák nekem nagyon unalmasak lennének egy hétig nekem. Sokkal jobban ajánlom, hogy Folgaridából, Madonnáról menjen át mindenki egy napra, a gleccser kedvéért. Marha hideg volt, meg szél fent, én csak egyszer jöttem le, a többit a melegedőbe töltöttük. Viszont nem jól sielőknek, nem ajánlom a gleccsert.
Valaki kérdezte, még a sikölcsönzést. Én egy kis carving lécet béreltem, 2 nap 24 euro. mindenhol ilyesmi árak vannak.1 hétre talán adnak egy kis kedvezményt.
Szóval összeségében, elég egy nap Tonálé!!
sielőnő
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.01.23. 10:46
Na sziasztok!!

Most jöttem haza!!! Szuper volt!!!!!
Hó tényleg nem sok van arrafele, de a pályák jók. Van rajta hó., este szépen eldolgozzák, bár nap végére kicsit lesielik: De lehet jókat sielni rajta.
Talán kicsit sokan vannak, de annyira nekem még nem volt vészes a sorbanállás.
2szer Madonnára is átmentünk, az szerintem jobb. Ajánlom mindnekinek, hogy olyan jegyet vegyen ami oda is szól. 13euro az egy napos különbözet.
Csak, ha átmentek figyljetek nagyon hogy mikor indultok vissza Marilevara, nehogy ugy járjatok mint én. Mert én ugy megszivtam, hogy nem tudtam visszamenni, és busszal kellett hazamenni, mert leálltak a felvonók.
Jól jegyezzzétek meg, hogy a kék 12es megy vissza, nem pedig a kék 7es.
Kicsit rosszul informálnak a táblák, és én ezt szivtam meg. Pedig 3szor jártam a kék 7est, de az mindig csak a felvonó aljához vezettett. Szóval, lényeg kék 12.
Ki hol fog lakni?? Mariann?? Folgarida?
Az éjszakai élet egyenlő a nullával, egy kis bár van az apartmanok mellett, de alig vannak. Szállodákba is nagy a csend.
Egyszer mentünk el éjszakai fáklyás sielésre, az nagyon szupi.
Ha, kérdés van, irjatok!!
Tudok majd fotókat is küldeni, akit érdekel!
Összeségébe szupi, rengeteget lehet sielni!!
sielőnő
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.01.23. 10:37
Sziasztok!

Én mult héten voltam Tonáléba,bár csak egy napra mentünk át Folgaridából.
A gleccser szuper volt, de a lenti pályák tényleg unalmasok. A feket pedig ami a gleccsertől jön le, eléggé le volt sileve, sok kő is volt. de ez már biztos változott, mert esett a hó.
Feltéttlenül mászátok meg a gleccser tetejét is, mi sibakkancsba mentünk fel, kicsit gáz volt. Egy drótkötélen mulott az életem . De nagy élmény, és csodálatos fent a kilátás.
N,a jó sielést!!
sielőnő
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.01.12. 12:16
Sziasztok!

Én most pénteken indulok ki, bár még nme jártam itt egyszersem. Buszos 40 fős társasággal megyek, ők már többször voltak itt. Nagyon dicsérik.
Nem megy ki a jövö héten valaki? Főleg fiatalokra gondolok, mert én idősebbtársasággal megyek, és bulizni is szeretnék kint. Szórakozási lehetőséget nem tudtok kint?
Irjon, bárki aki, most készül kimenni.
hahó!!!
A topic haldoklik!!Tapasztalatok????
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.