Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

András Szivák által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
András Szivák
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
2019.02.21. 10:47
2019 február elején voltunk itt, snowboarddal sem rossz terep, de 3. Nap már meguntam, mivel elég kicsi pályarendszer. A pályák tökéletesen kezeltek, csak akkor van gond ha éjjel/reggel ráesik egy kis plusz hó. Ilyenkor 11re már minden tiszta bucka.
A felvonók jóminőségűek, gyorsak, kivéve a bal szélső infernónál a 2-es beülős, az gyötrelmesen lassú. Szombati napon egész sokan voltak, 5-10 perces sorok is kialakultak a központi beülős felvonónál, ellenben pénteken és vasárnap elviselhető volt az embermennyiség. A jobbszélső tojás az mindig gyorsan halad, a faluból induló kistojás kicsit sűrűbb. Ott 15-20perces sorra is lehet számítani 11 előtt. 11 után már az se vészes, de addigra meg elhasználódnak a levezető pályák.
A hütték elég nagyok, mindig le tudtunk ülni amkor akartunk.
Se nem különleges síterep, de nem is rossz, sőt. Az inferno tényleg brutál meredek, a jobb oldalon pedig jó széles, lankás pályákon lehet csapatni.
Kezdő snowboardosoknak viszont nem ajánlom ezt a pályát, mert majdnem minden irányba van olyan szakasz amiben van kis emelkedő és jól meg kell engedni különben rollerezhetsz..
Még valami, a csúcsra csak 2 csákányossal lehet feljutni, és a fentebbi pályán van vagy 100 méter sík rész, amit inkább sífutó pályának hívnék..
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.