Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kondorosibela által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
kondorosibela
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.02.21. 14:44
Hello Trailrider,
kösz az infót, nekünk már nem volt hely 6 főre bungallóban, de van ott valami cottage is, abban kaptunk 3 db kétágyasat. remélem, okés lesz az is. nem monták, hogy fizessük ki előre, úgyhogy szerintem majd csak a helyszínen. mondjuk a beszélgetés nem egy rigó utcai nyelvvizsga színvonalán zajlott: "here when?" - érdeklődött a csaj érkezésünk időpontjáról. :)
csak remélni tudom, hogy nem értettük egymást félre, különben építhetünk iglut.
kondorosibela
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.02.16. 22:26
Peterand: mi február végén mennénk oda, ami ugye két hét múlva lesz. szerinted van esély arra, hogy még van hely? ti lefoglaltátok előre? azaz mennyivel előre?
kondorosibela
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.02.03. 00:18
Hopp, helló!
Szombaton voltunk először a Jasnán, de tutira nem utoljára. Előtte alaposan átböngésztem ezt a fórumot, ezért nektek is köszönhetően felejthetetlen élményben volt részünk.
Habár 8 után pár perccel odaértünk (3:20-as keléssel Miskolcról), már ott randalíroztak a lenti parkolónál a palacsintasütős emberek, és nemigen akartak felengedni. Na, itt jött a csel, amit itt írt le valaki: beblöfföltük, hogy egy fenti szállodába van foglalásunk. A Grand Hotelt választottuk, mert ha már lúd, legyen 4 csillagos. Mondta a koma, hogy nyemá grand hotel, nyemá, papír proszim, ami gondolom, nem sok jót jelent, ennek ellenére valahogy mégis meggyőztük, hogy ott sláfen, morgen curük.
Nem akadtunk meg a Zhardakyn, hanem mentünk tovább a Béla Putyra, a pénztárnál semmi sor, a felvonónál ugyanannyian. Dél körül mentünk egyet a hatos beülőssel is, na ott kellett várni vagy 10 percet, ami csúcsidőben szerintem egyszer vállalható.
A nap végére, amikor elkezdett esni a hó meg a látótávolság, volt kicsi túlélőtúra jellege a dolognak, ugyanis az utolsó járatok egyikével mi is felmentünk még a Kronsky Grúnra, és lefelé tényleg csak érzésre mentünk a Lukova irányába. onnantól viszont lefelé a hetesen miénk volt a hegy. Nagggyon kemény lesiklás volt, nagggyon nagy kaland.
Kösz a tippeket, aki jót akar síelni, menjen a Jasnára, de előtte nem árt átfutni ezt a fórumot!
kondorosibela
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.01.26. 15:00
hello,
most hétvégén volt valaki? milyen a hó, esett vagy olvadt?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.