Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

hurrá által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.08. 21:53
Treziii!
Négyen mennénk. Egy csont kezdő, egy kezdő és két haladó. Szerintetek a haladóknak azért élvezhető a pálya, vagy nagyon lankás? Köszi
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.03. 21:19
Ollie!
Meredekség: A déli pálya (3-mas), ami most úgy olvasom, hogy működik. Egy kellemes kék lejtésű és elég széles tanulópálya. Az én exem ott tanulta meg készség szinten a párhuzamos léckezelést. Ő nagyon félős volt.

Talán még támpont lehet, hogy Én a biciklivel nem feltekertem, hanem feltoltam nyáron.
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
Topik: Unterberg
2008.12.30. 17:22
Ma jöttünk haza Unterbergből. Annyian voltak, hogy nem győztünk sorba állni. Szerintem a pályák jól kezeltek és kezdőknek is merem ajánlani. Párom évek óta síel, de ettől még Ő kezdő! Csak, hogy tisztázzuk a fogalmakat. Egyébként szerintem tanulásra is alkalmasak a pályák. Hóeke, párhuzamos léckezelés stb. A bébipálya itt tényleg nagyon kicsi. Ilyen kicsit még nem is láttam sehol.
Buszozással nem volt gond egész kényelmes és rugalmas volt.
Természetes hó volt és nagyon szép a környezet. A parkolóig le tudtunk csúszni. A léceken kisebb karcolások azért persze lettek, de nem tudni pontosan, hogy azt hol sikerült összeszedni. Mert kavicsok az alsóbb pályákon azért voltak.

Mi nem valószínű, hogy még egyszer ezt a helyet választjuk, mert a csákányos felvonók és a sok sorbaállás fárasztóbb mint gondoltuk. Ha ott laknék a közelben biztos felugranék néha hétköznap. De Pestmegyéből szerintem nem érdemes azért a pályáért elautózni.

Mi a Haus Gabrielében laktunk 28E/fő/nap reggelivel. Szép környezet, tiszta, szép, tágas, meleg szoba.Nagyon rendesek voltak a háziak, beszélnek angolul. Reggeliben semmi változatos nem volt, mindig ugyanaz és semmi vidéki finomság.

A környéken nehéz vacsorázni. Hétköznap bezár abból a kevés étteremből is néhány. Egyébként MINDEN étteremben cigarettafüst hömpölyög, ahol jártunk, csakúgy mint a sípályán a hüttékben. Ennyi "passzív" cigarettafüstöt biztos, hogy nem szívtam az utóbbi 3-4 évben itthon.
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
Topik: Unterberg
2008.12.23. 09:43
Két ünnep között a Haus Gabrielébe leszünk, de ott csak reggelizni lehet. Tudna valaki segíteni, hol érdemes vacsizni a környéken?

Köszönöm.
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2008.12.01. 21:44
Remélem idén elkészül az a felvonó, ami még nincs kész, mert az a lift a lényeg az egész sípályán. Meg persze, hogy legyen hó. A ratrak nem annyira fontos. Egy síelő azt mondta: "Ha ez a pálya profira lelenne ratrakolva akkor nem szeretném ennyire". Hát ezzel én is így vagyok.
A Nagy-Hideg-hegyi sípályán akkor is jól érzem magam, amikor a felvonónál sorban állok. Nagyon hangulatos hely.
Remélem idén télen sok hó esik : )
hurrá
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
Topik: Krvavec
2008.12.01. 21:27
Tavaly voltunk Krvavec-en. Azoknak ajánlom, akik kenik- vágják a síelést. Ha valaki nem tud annyira az is elfoglalhatja magát, de ahhoz kár ilyen messzire utazni. Gyors és lassú liftek, széles pályák, sok profi helyi síző.
Többször volt köd, azaz felhő, mint napsütés. Ilyenkor felfedeztük Szlovéniát. A főváros és a Bledi tó igazi látványosság.
Ha valakinek tudok segíteni, kérdezzetek és leírom, amit tapasztaltam.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.