Adventure Vs "phon vacano"
kedves "phon vacano"
En komolyan nem ertelek.... En mar 3x voltam Gabornal es ha nem volt eleg a kaja csak meg kelett kerni es hozott tobbet..gondolom te ezt nem tetted meg..:/
A filteres teáról nem értem az hogy te poharanként készéÍted még nem azt jelenti máshol is igy van a tea nem romlik meg percek alatt én reggel teázni szoktam s igy szeretem kancsóbol.
(amugy a legjob teák nem filterben vannak de ez már més téma :) Itt is gondolom élt az hogy ha esetleg megmukkansz és szólsz akkor hoz neked Gábor filtert és forró vizet.
Mi eddig mindig bosegesen kajaltunk volt hogy sonka tojjással volt volt hogy fött virsli. Lehet nem tünt fel de Gábor ott él és meg lehet kérdezni esetleg előre hogy mik az opciók és akkor választhattok hisz tud magyarul nem ugy mint máshol ahol lehet inkább a tele asztal vár csak ne keljen kérdésekre felelni (es tele a kuka kajaval)mert az már nem menne hacsaknem a vendég tud németül..
Ket eve meg arra is rávettuk Gabort hogy az altalunk vett nyers hust susse meg, vacsorara amit a ahverom fuszerezet magyarosan.
A KV dolog jogos én se szeretem az instant KV-t
de megvagyok nélküle ez tényleg jobb lenne ha lenne expesso is lefőzve.
Amugy a "TescoGazdasagos" tenyleg serto de annyiban egyetertek hogy az ar tenyleg egy szuro mashol is van ilyen ezt el kell fogadni. Az eloleg en mar visszajaro vendeg vagyok es Tolem Gabor nem ker eloleget DE velem is elofordult epp a napokban hogy a tarsasagbol akikkel mentem pont azok mondtak le az utolso idopontban akik meg nem voltak itt es nem volt gond, bar lehet ha let volna eloleg jottek volna... Igy az en arcom egett miattuk is. Szerintem az eloleg jogos ha eloszor mesz mert olyan elol foglalod a szobat aki esetleg tenyeg menne...
Jo dolog ez a feketelista de szerintem mielott itt lehordassz valakit nevtelenul (akar jogosan is) tedd meg hogy OTT es akkor szolsz "nema gyereknek anyja se erti a szavat". Ezt a gesztust te nem adtad meg Gabornak talan ezert irt elegge paprikas hangulatban hisz o is magyar nem jeg folyik az ereiben :))
Üdv
Forray Zoltan
ps: bocs a pocsek helyesirasert es a lemaradt ékezetek miat is.