Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

elekistvan által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
elekistvan
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2009.01.12. 19:24
igen, még ezen a hétvégén is ott lesznek.
arra figyelj, hogy cipőd legyen, szerintem érdemesebb /ha nincs/ otthoni bérlőből bérelni, mert fent elég drága a bérlés.
elekistvan
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2009.01.11. 18:15
@minereL

hello,
én ma voltam, le is teszteltünk két wed'ze lécet (eredetileg snowboardot akartunk, de ahhoz kellett volna a helyi bérlőtől cipőt bérelni, amit a magas árak miatt nem akartunk), gyorsan át is állították a lécek kötését megfelőre, és egy órára el is vihettük. A dekis srácok nagyonm jófejek, segítőkészek voltak. Mi egy rövid (asszem 150 alatti), elég kemény lécet próbáltunk ki, ami nagyon könnyűnek hatott és meglepően gyorsan lehetett vele kanyarodni, teljesen jól adta vissza a "carving érzést" :)
a decathlonosok elmondták, hogy ezek a lécek egy pár hét múlva megvásárolhatóak lesznek a budaörsi decathlonban 20-30% kedvezménnyel/nyílván addigra lesz pár karc rajta/. én jó ötletnek tartom ezt a tesztet, aki mostanában akar beruházni egy saját lécre itt megbizonyosodhatott róla, hogy milyen is ez a wed'ze. Annyit mondtak el róla, hogy ez egy francia márka, amit ausztriában és csehországban szerelnek össze.

Egyébként tudja valaki, hogy az elkövetkező hetekben tervezik-e megnyitni az egész 1-es pályát egészen a Veronika rétig?
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE