Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gbanhegyi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gbanhegyi
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
2007.01.21. 20:07
Sziasztok,

Atomic Izor 9:7-esről van valakinek tapasztalata?

Szimpatikusnak tünt ez a léc a leirások szerint. Jómagam 10 éve síelek, kb 20% off-piste, olyan középhaladónak mondanám magam, 50-50% kicsi és nagy kanyarok, és mindenképp új léc vásárlás előtt állok, lehetőleg még a héten. Viszont, ami szörnyű benne, valószínűleg kénytelen leszek valamelyik nagyáruházban vásárolni, mert - így több nagyobb síelés előtt pár nappal (Schladming majd St. Anton)- nem szívesen fizetnék egyben sokat, a lécekért és ezeknek a legjobbak a hitelfeltételeik, ráadásul páromnak is kellene és teljes szettre van szükségünk.
(Pl. Decathlon 8 hónapos kamatmentes részlet...)

Apropó, Decathlon, a minap kinéztünk ott egy lécet, amely Atomic Izor 9 néven szerepel, és szinte sehol nem találok róla semmit, ugyanis ez nem a 9:7-es, mert ez barna színű és csak Izor 9 Nano van ráírva. Tudtok erről valamit? Meg szabad venni ezt? Vajon ez egy teljes értékű izor 9:7-es kifejezetten a decathlonnak színezve? (Volt mellette egy igazi 9:7-es, piros, tavalyi széria, azt mondta az eladó csak annyi a különbség, hogy az tavalyi, de aztán ki tudja mennyire bízhatok meg bennük...)

Köszi a segítséget, a kérdés amúgy ugyanez lenne a Salomon Performa Plus cipőkről is. Remélem ne voltam túl hosszú, még1x köszi mindenkinek aki nemcsak elküld a francba a decathlonnal meg a hervissel.

ui. mielőtt valaki kérdezné akárhogy is kalkuláltunk, idén egyszerűen nem éri meg bérelnünk a léceket.üdv g
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.