Club-hotel Kreischberg-ben keresek kiadó 2 és/vagy 4 fős apartmannt 2013. február 23- március 02-ig tartó időszakra. Lehetséges ajánlatokat a gaalzsofia@freemail.hu címre küldjék. Köszönöm szépen. Gaál Szilvia
Club-hotel Kreischberg-ben keresek 2 és 4 fős apartmannt 2013. február 23- március 02-ig tartó időszakra. Lehetséges ajánlatokat a gaalzsofia@freemail.hu címre küldjék. Köszönöm szépen.
Gondolom nekem szánta az üzenetet. Azért írtam azt, hogy "csak itt", mert már korábban is kerestem szállást ugyanebben a topicban, ugyanúgy a Clubhotelba, és több szállás ajánlat is érkezett a közeli települések apartman - tulajdonosaitól.
Club-hotel Kreischberg-ben (csak itt) keresek 4 fős apartmannt 2013. február 23- március 02-ig tartó időszakra. Lehetséges ajánlatokat a gaalzsofia@freemail.hu címre küldjék. Köszönöm szépen. Gaál Szilvia
Clubhotel am Kreischbergben szeretnék szállást (2 vagy 4 fős appartmant) keresni a 2012. március 17-24ig vagy március 24-31 ig tartó hetekre. 06-30-546-9499 Köszönöm, Gaál Szilvia
Sziasztok, gyermek síoktatást keresünk Kreischbergen (magyarul) febr. 1-től vagy febr. 8-tól. A kislányunk 7 éves és két éve kezdett el sielni. Szívesen csatlakoznánk ebben az időszakban egy síiskolához.Előre is köszönjük a segítséget. Szilvi